Verliefd op Adolf

Prijs € 21,95

Uitverkocht

L. Pieffers

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een historische roman over vier vrouwen die hun hart en ziel verloren aan een man die de wereld zou doen veranderen in één groot inferno.Zij, Maria Reiter, Geli Raubal, Unity Mitford en Eva Braun werden verliefd op Adolf Hitler. Ondanks de ingewikkelde omgangsvormen, de strenge gedragscodes en woedeuitbarstingen van hun minnaar probeerden zij toch zoveel mogelijk aan diens verlangens en soms bizarre wensen te voldoen.Romances die zwaar onder druk kwamen te staan en waar het tragisch einde reeds bij het begin leek vast te staan.Even waren zij belangrijker dan Duitsland!‘Hitler had niets mensen, maar met de verfijnde mensensoort vrouw had hij helemaal niets. Dat blijkt uit dit uitermate boeiende boek van Pieffers.’ Bert van Nieuwenhuizen, oud redacteur Opinie, Utrechts NieuwsbladLex Pieffers, geboren in 1954 te Den Haag.Na zijn middelbare school bezocht hij de Film Academie in Amsterdam en London. Begon zijn professionele loopbaan als commercial regisseur bij Son & Lumière te Parjis / Amsterdam en schreef daarna tal van scenario’s in opdracht van internationaal opererende film- en tv-producenten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Pieffers
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115538
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
274

Beschrijving

Een historische roman over vier vrouwen die hun hart en ziel verloren aan een man die de wereld zou doen veranderen in één groot inferno.
Zij, Maria Reiter, Geli Raubal, Unity Mitford en Eva Braun werden verliefd op Adolf Hitler. Ondanks de ingewikkelde omgangsvormen, de strenge gedragscodes en woedeuitbarstingen van hun minnaar probeerden zij toch zoveel mogelijk aan diens verlangens en soms bizarre wensen te voldoen.
Romances die zwaar onder druk kwamen te staan en waar het tragisch einde reeds bij het begin leek vast te staan.
Even waren zij belangrijker dan Duitsland!
‘Hitler had niets mensen, maar met de verfijnde mensensoort vrouw had hij helemaal niets. Dat blijkt uit dit uitermate boeiende boek van Pieffers.’ Bert van Nieuwenhuizen, oud redacteur Opinie, Utrechts Nieuwsblad
Lex Pieffers, geboren in 1954 te Den Haag.
Na zijn middelbare school bezocht hij de Film Academie in Amsterdam en London. Begon zijn professionele loopbaan als commercial regisseur bij Son & Lumière te Parjis / Amsterdam en schreef daarna tal van scenario’s in opdracht van internationaal opererende film- en tv-producenten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Pieffers
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115538
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
274