Verlos ons van het kwaad (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Romain Sardou

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Winter 1288. In een kerkje in Zuid-Frankrijk wordt een bijzonder kind geroofd door een groepje in het zwart geklede mannen. De priester van het dorp, pater Aba, zet zich met hart en ziel in voor de opsporing van het kind.Tegelijkertijd verdwijnt in Rome een jonge secretaris van de curie. Ook hij schijnt te zijn meegenomen door in het zwart geklede mannen. De speurder Benedict Gui krijgt het verzoek van de zus van de verdwenen jongeman een onderzoek in te stellen. Wat hebben de ontvoeringen te maken met kerkdocumenten die spoorloos zijn en met vermoorde kardinalen? Te midden van bijgeloof, smerigheid, bloedig geweld en noodlottig toeval broeit iets duisters in de religieuze wereld. Wie kan de kwade machten bezweren?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Romain Sardou
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
430001 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Winter 1288. In een kerkje in Zuid-Frankrijk wordt een bijzonder kind geroofd door een groepje in het zwart geklede mannen. De priester van het dorp, pater Aba, zet zich met hart en ziel in voor de opsporing van het kind.
Tegelijkertijd verdwijnt in Rome een jonge secretaris van de curie. Ook hij schijnt te zijn meegenomen door in het zwart geklede mannen. De speurder Benedict Gui krijgt het verzoek van de zus van de verdwenen jongeman een onderzoek in te stellen.
Wat hebben de ontvoeringen te maken met kerkdocumenten die spoorloos zijn en met vermoorde kardinalen?
Te midden van bijgeloof, smerigheid, bloedig geweld en noodlottig toeval broeit iets duisters in de religieuze wereld. Wie kan de kwade machten bezweren?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Romain Sardou
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
430001 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336