Verraad en verleiding / Vonk van verlangen (2in1) (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Yvonne Lindsay, Paula Roe

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verraad en verleidingEén stap te ver?Marcus Price is met maar één doel in Londen: Avery Cullen. En dan niet zijzelf – hoe mooi ze ook is – maar haar kunstcollectie. Buiten dat die een prachtige vangst zou zijn voor het veilinghuis waar hij werkt, is dit voor hem de kans om het schilderij terug te kopen dat zijn familie is ontnomen. Zelfs verleiding schuwt hij niet als middel om te krijgen wat hij wil. Maar één vurige nacht leidt tot een onverwacht en schokkend gevolg...Vonk van verlangenHij is knap, arrogant... en veel te gevaarlijk!Vanessa Partridge wil het kostbare manuscript dat op een veiling wordt aangeboden dolgraag hebben, voor haar tweelingdochtertjes. Helaas overbiedt financieel topman Chase Harrington haar. Tot haar verbazing zoekt hij haar later op - om haar te beschuldigen van spookbieden en vervolgens doodleuk mee uit te vragen! Wat wil de arrogante, veel te knappe miljardair van haar?Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvonne Lindsay, Paula Roe
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546002
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1002004 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Beschrijving

Verraad en verleiding
Eén stap te ver?
Marcus Price is met maar één doel in Londen: Avery Cullen. En dan niet zijzelf – hoe mooi ze ook is – maar haar kunstcollectie. Buiten dat die een prachtige vangst zou zijn voor het veilinghuis waar hij werkt, is dit voor hem de kans om het schilderij terug te kopen dat zijn familie is ontnomen. Zelfs verleiding schuwt hij niet als middel om te krijgen wat hij wil. Maar één vurige nacht leidt tot een onverwacht en schokkend gevolg...
Vonk van verlangen
Hij is knap, arrogant... en veel te gevaarlijk!
Vanessa Partridge wil het kostbare manuscript dat op een veiling wordt aangeboden dolgraag hebben, voor haar tweelingdochtertjes. Helaas overbiedt financieel topman Chase Harrington haar. Tot haar verbazing zoekt hij haar later op - om haar te beschuldigen van spookbieden en vervolgens doodleuk mee uit te vragen! Wat wil de arrogante, veel te knappe miljardair van haar?
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvonne Lindsay, Paula Roe
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546002
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1002004 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237