Verruim je geest (e-Book)

Wat psychedelica ons leren over bewustzijn, sterven, verslaving en depressie

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Michael Pollan

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie dankzij psychedelica in een andere werkelijkheid verbleef, zal dat nooit vergeten. Onderzoeksjournalist Michael Pollan beschrijft zijn eigen existentiële ervaringen en onderzoekt de grenzen van wat we begrijpen van de geest, ons bewustzijn en onze plek op deze wereld. Hij spreekt hersenonderzoekers en therapeuten over de nieuwste wetenschappelijke en medische ontwikkelingen rondom geestverruimende middelen en neemt ons mee in experimenten met psychedelische drugs als LSD, psilocybine en DMT, die zijn leven hebben veranderd. Psychedelica hebben sinds midden vorige eeuw een grote invloed op de sociale geschiedenis en het begrip van ons brein, en worden inmiddels gebruikt bij de behandeling van depressie, verslaving en angststoornissen – met indrukwekkende resultaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Pollan
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029525787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1302728 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417

Beschrijving

Wie dankzij psychedelica in een andere werkelijkheid verbleef, zal dat nooit vergeten. Onderzoeksjournalist Michael Pollan beschrijft zijn eigen existentiële ervaringen en onderzoekt de grenzen van wat we begrijpen van de geest, ons bewustzijn en onze plek op deze wereld. Hij spreekt hersenonderzoekers en therapeuten over de nieuwste wetenschappelijke en medische ontwikkelingen rondom geestverruimende middelen en neemt ons mee in experimenten met psychedelische drugs als LSD, psilocybine en DMT, die zijn leven hebben veranderd.
Psychedelica hebben sinds midden vorige eeuw een grote invloed op de sociale geschiedenis en het begrip van ons brein, en worden inmiddels gebruikt bij de behandeling van depressie, verslaving en angststoornissen – met indrukwekkende resultaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Pollan
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029525787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1302728 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417