Verscheurde zielen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Terry Goodkind

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET VERVOLG OP DE WETTEN VAN DE MAGIE! DE TERUGKEER VAN RICHARD EN KAHLAN Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Niet in de laatste plaats vanwege de innemende avonturier Richard Rahl en zijn geliefde Kahlan Amnell. Met De Omen Machine kwam eindelijk het langverwachte vervolg op de boeken van De Wetten van de Magie. Verscheurde Zielen is na Het Derde Koninkrijk het derde deel in de reeks. Vanuit de verste uithoeken van het D'Haraanse Rijk trekken bisschop Hannis Arc en de oude keizer Sulachan aan het hoofd van een gigantische horde Shun-tuk en andere verderfelijke halfmensen rechtstreeks het hart van het koninkrijk binnen. Hun leger herrezen doden bedreigt het bestaan van alles wat leeft. Ondertussen, ver weg van huis, vechten Richard en Kahlan dapper voor hun leven. Het tweetal doet er alles aan om zichzelf en hun volgelingen te beschermen tegen een reeks angstaanjagende bedreigingen, maar een mysterieuze en dodelijke ziekte zuigt langzaam al hun krachten weg. 'De boeken van Goodkind bevatten alles waar je naar zoekt in een episch fantasy-verhaal.' Publishers Weekly

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564934
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
636868 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
531

Beschrijving

HET VERVOLG OP DE WETTEN VAN DE MAGIE! DE TERUGKEER VAN RICHARD EN KAHLAN

Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Niet in de laatste plaats vanwege de innemende avonturier Richard Rahl en zijn geliefde Kahlan Amnell. Met De Omen Machine kwam eindelijk het langverwachte vervolg op de boeken van De Wetten van de Magie. Verscheurde Zielen is na Het Derde Koninkrijk het derde deel in de reeks.

Vanuit de verste uithoeken van het D'Haraanse Rijk trekken bisschop Hannis Arc en de oude keizer Sulachan aan het hoofd van een gigantische horde Shun-tuk en andere verderfelijke halfmensen rechtstreeks het hart van het koninkrijk binnen. Hun leger herrezen doden bedreigt het bestaan van alles wat leeft.
Ondertussen, ver weg van huis, vechten Richard en Kahlan dapper voor hun leven. Het tweetal doet er alles aan om zichzelf en hun volgelingen te beschermen tegen een reeks angstaanjagende bedreigingen, maar een mysterieuze en dodelijke ziekte zuigt langzaam al hun krachten weg.

'De boeken van Goodkind bevatten alles waar je naar zoekt in een episch fantasy-verhaal.' Publishers Weekly

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564934
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
636868 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
531