Verstand en gevoel

2 mp3 luistercds

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jane Austen

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verstand en Gevoel is een fascinerend zedenspel waarin de twee zusters Dashwood twee verschillende eigenschappen vertegenwoordigen. Elinor is tactvol, gereserveerd en beheerst – Marianne is impulsief, extravert en emotioneel.Een prachtig verhaal over twee jonge vrouwen zonder vermogen of inkomen die zich allebei op hun eigen manier inspannen om een partner te vinden, zonder hun integriteit te verliezen.Jane Austen weet deze twee karakters met subtiele spanning en af en toe smalende humor neer te zetten, en geeft daarmee de eeuwig durende patronen van liefde en romantiek weer.Beter bekend onder: Sense and Sensibility

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jane Austen
Uitgever
First Monkey
ISBN
9789077727140
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Verstand en Gevoel is een fascinerend zedenspel waarin de twee zusters Dashwood twee verschillende eigenschappen vertegenwoordigen. Elinor is tactvol, gereserveerd en beheerst – Marianne is impulsief, extravert en emotioneel.

Een prachtig verhaal over twee jonge vrouwen zonder vermogen of inkomen die zich allebei op hun eigen manier inspannen om een partner te vinden, zonder hun integriteit te verliezen.

Jane Austen weet deze twee karakters met subtiele spanning en af en toe smalende humor neer te zetten, en geeft daarmee de eeuwig durende patronen van liefde en romantiek weer.

Beter bekend onder: Sense and Sensibility

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jane Austen
Uitgever
First Monkey
ISBN
9789077727140
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!