Vertrouwde haven

Prijs € 26,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gerda van Wageningen

Hardback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan echter afhankelijk van het vervoerenvan vracht op het Duitse Roergebied en zien de veranderingen daar ongerust aan. Als de familieVan Eeghen door een ramp wordt getroffen, erft Maryse een binnenschip, waar ze Kees Oversier als haar zetschipper op laat varen. Al snel leidt dit tot onverwachte, maar zeer gelukkige veranderingen in haar leven.Dan breekt de oorlog uit. Vanaf hun schip moeten Kees en Maryse toekijken, hoe Rotterdam wordt gebombardeerd en de oorlog hun leven en dat van hun dierbaren voorgoed verandert.Gerda van Wageningen schrijft historische streekromans en dit drieluik (samen met Goede vaart en Voorbij de horizon) vertelt het verhaal van de Nederlandse Rijnschippers in de jaren 1917 -1945. Boeiende vertellingen en romantische ontmoetingen maken het lezen van haar romans een feest!Naast historische romans schrijft de auteur ook hedendaagse familieromans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036430715
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Beschrijving

Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan echter afhankelijk van het vervoeren
van vracht op het Duitse Roergebied en zien de veranderingen daar ongerust aan. Als de familie
Van Eeghen door een ramp wordt getroffen, erft Maryse een binnenschip, waar ze Kees Oversier als haar zetschipper op laat varen. Al snel leidt dit tot onverwachte, maar zeer gelukkige veranderingen in haar leven.
Dan breekt de oorlog uit. Vanaf hun schip moeten Kees en Maryse toekijken, hoe Rotterdam wordt gebombardeerd en de oorlog hun leven en dat van hun dierbaren voorgoed verandert.

Gerda van Wageningen schrijft historische streekromans en dit drieluik (samen met Goede vaart en Voorbij de horizon) vertelt het verhaal van de Nederlandse Rijnschippers in de jaren 1917 -1945. Boeiende vertellingen en romantische ontmoetingen maken het lezen van haar romans een feest!
Naast historische romans schrijft de auteur ook hedendaagse familieromans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036430715
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Pak mee!