Vijftig tinten grijs

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

E.L. James

Paperback | Mei 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 15 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk. Vijftig tinten grijs is het boek waar elke vrouw het over heeft. Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden. Wil je alle delen extra voordelig in één keer in huis hebben? Bestel dan de Vijftig tinten cassette: de hele trilogie voor maar € 39,90! 'Vijftig tinten grijs zet vrouwen in vuur en vlam!' The New York Times, #1 op de bestsellerlijst 'Meest grensverleggende erotica ooit door een vrouw geschreven.' Elle

Volledige beschrijving

Recensies

6-nov-2012

Sabina Joziasse

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Auteur
E.L. James
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044621846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
526

Beschrijving

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft.

Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.
Vijftig tinten grijs is het boek waar elke vrouw het over heeft.

Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

Wil je alle delen extra voordelig in één keer in huis hebben? Bestel dan de Vijftig tinten cassette: de hele trilogie voor maar € 39,90!

'Vijftig tinten grijs zet vrouwen in vuur en vlam!'

The New York Times, #1 op de bestsellerlijst

'Meest grensverleggende erotica ooit door een vrouw geschreven.'

Elle

6-nov-2012

Sabina Joziasse

Erg leuk

Besteld en de dag erna in huis. Wat een leuk boek. Ik kon niet stoppen met lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E.L. James
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044621846
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
526

Pak mee!