Vijftig verhalen vol vrolijk verdriet

broers blogt

Prijs € 11,50

Uitverkocht

Erik-Jan Broers

Paperback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tilburg, 2012 AD. Lichtpunten op Erik-Jan Broers de sombere weg die docenten enstudenten veelal moeten gaan, zijn de blogs van Erik-Jan Broers in Univers en op UniversOnline, onder de veelzeggende titel Broers Blogt.Uit drie jaar noeste arbeid heeft Broers hoogstpersoonlijk vijftig blogsgeselecteerd, vol wetenswaardigheden, hoogwaardige kennis, maar ook shownieuws en informatie over de Reeshof en zijn inwoners, over de universiteit en haar personeel, over studenten, honden, vriendinnen, vrouwen en andere levensvormen.De literaire kritiek over Broers:Hans Peters, rechter te Dordrecht: "Weet dat ik nog altijd trouw jouw blogs lees! Meestens met veel genoegen, vaak zelfs namijmerend. Voor mij blijven het meest aansprekend je bespiegelingen van het primaire proces als universitair docent. Dat is niet voor niets waarmee het bloggebeuren begon. Hoezeer heb ik dan ook GENOTEN van je laatste blog 'Onvoltooid verleden tijd'. Een pareltje!"Orelie, onbevooroordeeld lezer: "Geweldig goed geschreven en helemaal waar! Keep up the good work"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik-Jan Broers
Uitgever
Wolf Legal Publishers
ISBN
9789058508140
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tilburg, 2012 AD. Lichtpunten op Erik-Jan Broers de sombere weg die docenten en
studenten veelal moeten gaan, zijn de blogs van Erik-Jan Broers in Univers en op UniversOnline, onder de veelzeggende titel Broers Blogt.

Uit drie jaar noeste arbeid heeft Broers hoogstpersoonlijk vijftig blogs
geselecteerd, vol wetenswaardigheden, hoogwaardige kennis, maar ook shownieuws en informatie over de Reeshof en zijn inwoners, over de universiteit en haar personeel, over studenten, honden, vriendinnen, vrouwen en andere levensvormen.

De literaire kritiek over Broers:
Hans Peters, rechter te Dordrecht: "Weet dat ik nog altijd trouw jouw blogs lees! Meestens met veel genoegen, vaak zelfs namijmerend. Voor mij blijven het meest aansprekend je bespiegelingen van het primaire proces als universitair docent. Dat is niet voor niets waarmee het bloggebeuren begon. Hoezeer heb ik dan ook GENOTEN van je laatste blog 'Onvoltooid verleden tijd'. Een pareltje!"
Orelie, onbevooroordeeld lezer: "Geweldig goed geschreven en helemaal waar! Keep up the good work"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik-Jan Broers
Uitgever
Wolf Legal Publishers
ISBN
9789058508140
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!