Vinland (e-Book)

Torstein Tormodson vaart aan het hoofd van zijn Jomsvikingen naar het beloofde land aan de andere kant van de oceaan

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bjørn Andreas Bull-Hansen

EPUB met digitaal watermerk | November 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor de vele liefhebbers van de televisieseries Vikings en Norsemen Viking Torstein Tormodson moet na de beruchte Slag van Svolder gedwongen met zijn familie naar het westen vluchten om aan de toorn van Olaf Tryggvason en zijn leger te ontsnappen. Torstein staat nu aan het hoofd van de Jomsvikings, een genootschap van Viking-huurlingen. Hij wil een toekomst voor zichzelf en zijn familie veiligstellen, en heeft plannen om scheepsbouwer te worden en een vermogen op te bouwen. Hij gaat op zoek naar de mythische larixbossen die volgens geruchten aan de andere kant van de oceaan te vinden zijn, in het land dat de Vikingen ‘Vinland’ noemen. Maar Vinland zit vol gevaren en al snel moet Torstein vechten voor zijn leven. Zal hij ooit herenigd worden met zijn familie? Vinland geeft lezers een uniek inkijkje in de levens van de eerste kolonisten van Noord-Amerika en in de conflicten die ontstonden met de machtige inheemse volkeren uit de omgeving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bjørn Andreas Bull-Hansen
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314410
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
2320769 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Voor de vele liefhebbers van de televisieseries Vikings en Norsemen Viking

Torstein Tormodson moet na de beruchte Slag van Svolder gedwongen met zijn familie naar het westen vluchten om aan de toorn van Olaf Tryggvason en zijn leger te ontsnappen. Torstein staat nu aan het hoofd van de Jomsvikings, een genootschap van Viking-huurlingen. Hij wil een toekomst voor zichzelf en zijn familie veiligstellen, en heeft plannen om scheepsbouwer te worden en een vermogen op te bouwen.

Hij gaat op zoek naar de mythische larixbossen die volgens geruchten aan de andere kant van de oceaan te vinden zijn, in het land dat de Vikingen ‘Vinland’ noemen. Maar Vinland zit vol gevaren en al snel moet Torstein vechten voor zijn leven. Zal hij ooit herenigd worden met zijn familie?

Vinland geeft lezers een uniek inkijkje in de levens van de eerste kolonisten van Noord-Amerika en in de conflicten die ontstonden met de machtige inheemse volkeren uit de omgeving.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bjørn Andreas Bull-Hansen
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314410
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2020
Bestandsgrootte
2320769 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig