Vluchtautogedichten

real time autobiografie

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Maarten van der Graaff

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Maarten van der Graaff is zowel dichter als vernieuwer. Hij is een scherp luisteraar en heeft lef. Godzijdank is hij ook een lyricus en maakt muziek van alle wanorde. Maarten van der Graaff is onbetwist een nieuwe en spitsvondige stem in de poëzie.' - Erik LindnerVluchtautogedichten is de enige echt vrije encyclopedie. Zo praten figuren uit een bouquetreeksroman over verveling. Zo voorspelt de jonge debutant de dood van een prominente collega. Iemand vaart op een cruiseschip richting het onmogelijke. Een anti-encyclopedie dus, maar ook de zoektocht van een dichter die de hele nacht onderweg is door duister gebied, met een gedicht in zijn achterbak, op zoek naar levensvatbare ruimte.Maarten van der Graaff (1987) publiceerde poëzie en proza in o.a. De Revisor, nY, De Brakke Hond, DW B en Het Liegend Konijn.Van minuut tot minuut zou er niets van mij overblijven.Een wandeling met aan weerskanten bedwelmende aspecten leerde mij dit.Ik brak een angst aan die hier op had gewacht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten van der Graaff
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

'Maarten van der Graaff is zowel dichter als vernieuwer. Hij is een scherp luisteraar en heeft lef. Godzijdank is hij ook een lyricus en maakt muziek van alle wanorde. Maarten van der Graaff is onbetwist een nieuwe en spitsvondige stem in de poëzie.' - Erik Lindner

Vluchtautogedichten is de enige echt vrije encyclopedie. Zo praten figuren uit een bouquetreeksroman over verveling. Zo voorspelt de jonge debutant de dood van een prominente collega. Iemand vaart op een cruiseschip richting het onmogelijke. Een anti-encyclopedie dus, maar ook de zoektocht van een dichter die de hele nacht onderweg is door duister gebied, met een gedicht in zijn achterbak, op zoek naar levensvatbare ruimte.

Maarten van der Graaff (1987) publiceerde poëzie en proza in o.a. De Revisor, nY, De Brakke Hond, DW B en Het Liegend Konijn.

Van minuut tot minuut zou er niets van mij overblijven.
Een wandeling met aan weerskanten bedwelmende aspecten leerde mij dit.
Ik brak een angst aan die hier op had gewacht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten van der Graaff
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441173
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80