Volg je hart (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Karen Kingsbury

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volg je hart’ is deel 3 in Karen Kingsbury’s serie ‘Angels Walking’, een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op ‘In mijn dromen’. Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is Marcus Dillinger, de tophonkballer op wie ze niet verliefd had willen worden. Maar Marcus en haar andere vrienden hebben er geen idee van hoe zorgelijk haar hartproblemen zijn en ze wil hen er niet mee belasten. Na maanden niets gehoord te hebben, krijgt Marcus plots een brief van Mary Catherine met slecht nieuws. Hij besluit meteen in het vliegtuig te stappen om haar naar huis te halen, naar een goed ziekenhuis, voor het ergste gebeurt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Kingsbury
Uitgever
Kok
ISBN
9789043528344
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1063728 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Volg je hart’ is deel 3 in Karen Kingsbury’s serie ‘Angels Walking’, een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op ‘In mijn dromen’.

Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is Marcus Dillinger, de tophonkballer op wie ze niet verliefd had willen worden. Maar Marcus en haar andere vrienden hebben er geen idee van hoe zorgelijk haar hartproblemen zijn en ze wil hen er niet mee belasten.

Na maanden niets gehoord te hebben, krijgt Marcus plots een brief van Mary Catherine met slecht nieuws. Hij besluit meteen in het vliegtuig te stappen om haar naar huis te halen, naar een goed ziekenhuis, voor het ergste gebeurt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Kingsbury
Uitgever
Kok
ISBN
9789043528344
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1063728 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238