Voorspel

Prijs € 18,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

P.J. van Dijk

Paperback | April 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik zag Clarissa voor me achter het stuur van een open wagen in een mauve japon. Haar haren dansten in de wind, of ze droeg als Tracy een hoofddoek. Ik zou naast haar zitten, me verbazend over knopjes en wijzertjes op het dashboard, prullaria in het handschoenvakje, de ruitenwissers, de geur van de bekleding. Dwars daar doorheen snoof ik haar zoete parfum op, zacht en prikkelend, een groot boeket voorjaarsbloemen. Buiten schoot alles jachtig voorbij en boven de op drift geraakte motor riep ze uit: "Waar gaan we naartoe, James?" "Naar Parijs, darling", antwoordde ik.'De hoofdpersoon uit 'Voorspel' worstelt in zijn verschillende levensstadia met schijn, werkelijkheid en ontluikende erotiek. Waar hij zich vol vuur in de aanloop van de ontwikkelingen stort, lijkt hij zich minder te bekommeren om de afloop. In een beheerste, vlotte stijl volgen we Thomas Termeer van kind naar jongeman bij zijn hilarische, soms ontroerende belevenissen.Deze titel is ook leverbaar als e-book, klik hier voor meer informatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.J. van Dijk
Uitgever
Gopher
ISBN
9789076953182
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

'Ik zag Clarissa voor me achter het stuur van een open wagen in een mauve japon. Haar haren dansten in de wind, of ze droeg als Tracy een hoofddoek. Ik zou naast haar zitten, me verbazend over knopjes en wijzertjes op het dashboard, prullaria in het handschoenvakje, de ruitenwissers, de geur van de bekleding. Dwars daar doorheen snoof ik haar zoete parfum op, zacht en prikkelend, een groot boeket voorjaarsbloemen. Buiten schoot alles jachtig voorbij en boven de op drift geraakte motor riep ze uit: "Waar gaan we naartoe, James?"
"Naar Parijs, darling", antwoordde ik.'

De hoofdpersoon uit 'Voorspel' worstelt in zijn verschillende levensstadia met schijn, werkelijkheid en ontluikende erotiek. Waar hij zich vol vuur in de aanloop van de ontwikkelingen stort, lijkt hij zich minder te bekommeren om de afloop. In een beheerste, vlotte stijl volgen we Thomas Termeer van kind naar jongeman bij zijn hilarische, soms ontroerende belevenissen.

Deze titel is ook leverbaar als e-book, klik hier voor meer informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.J. van Dijk
Uitgever
Gopher
ISBN
9789076953182
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182