Vrienden voor het leven

Prijs € 12,50

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Maeve Binchy

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een meeslepende roman over drie vriendinnen en hun weg naar volwassenheid Vrienden voor het leven is het verhaal van drie vriendinnen die op weg naar volwassenheid verwikkeld raken in een zonderlinge driehoeksverhouding. Benny en Eve, twee hartsvriendinnen uit het Ierse dorpje Knockglen, gaan in Dublin studeren en sluiten daar al snel vriendschap met de aantrekkelijke en ambitieuze Nan. Het opwindende studentenleven brengt hun echter niet alleen geluk maar ook verdriet. Met haar grote vermogen om menselijke gevoelens herkenbaar neer te zetten bracht  Maeve Binchy geluk en verdriet, warmte en humor samen in deze meeslepende roman. Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000337965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
544

Beschrijving

Een meeslepende roman over drie vriendinnen en hun weg naar volwassenheid

Vrienden voor het leven is het verhaal van drie vriendinnen die op weg naar volwassenheid verwikkeld raken in een zonderlinge driehoeksverhouding. Benny en Eve, twee hartsvriendinnen uit het Ierse dorpje Knockglen, gaan in Dublin studeren en sluiten daar al snel vriendschap met de aantrekkelijke en ambitieuze Nan. Het opwindende studentenleven brengt hun echter niet alleen geluk maar ook verdriet.

Met haar grote vermogen om menselijke gevoelens herkenbaar neer te zetten bracht  Maeve Binchy geluk en verdriet, warmte en humor samen in deze meeslepende roman.

Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maeve Binchy
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000337965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
544

Pak mee!