Vriendschap, liefde en andere stommiteiten (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Fiona Neill

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nu Sam en Laura Diamond en hun vrienden allemaal rond de veertig zijn, is hun leven opeens een stuk minder zeker dan twintig jaar geleden. Laura is een hardwerkende neurologe die een derde kind en parttime werk wil, terwijl Sam als ploeterende scriptschrijver erover denkt om te stoppen met werken en zich te laten steriliseren. De juriste Janey is pas getrouwd met de gladde hedgefondsmanager Steve, (in plaats van met haar grote liefde Patrick), en zwanger van haar eerste kind. Jonathan, de oudste vriend van Sam en een succesvolle chef-kok die stiekem niet kan koken, flirt bij het leven, terwijl zijn vrouw Hannah afleiding zoekt in hun nieuwe huis op het platteland en waar hun tieners ook geheel een eigen leven leiden. Als ze besluiten om voor Jonathans verjaardag met z'n allen op vakantie te gaan, komen de geheimen die ze voor elkaar hebben, langzaam bovendrijven en vragen ze zich af waar het is misgegaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona Neill
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044961966
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
610208 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nu Sam en Laura Diamond en hun vrienden allemaal rond de veertig zijn, is hun leven opeens een stuk minder zeker dan twintig jaar geleden. Laura is een hardwerkende neurologe die een derde kind en parttime werk wil, terwijl Sam als ploeterende scriptschrijver erover denkt om te stoppen met werken en zich te laten steriliseren. De juriste Janey is pas getrouwd met de gladde hedgefondsmanager Steve, (in plaats van met haar grote liefde Patrick), en zwanger van haar eerste kind.

Jonathan, de oudste vriend van Sam en een succesvolle chef-kok die stiekem niet kan koken, flirt bij het leven, terwijl zijn vrouw Hannah afleiding zoekt in hun nieuwe huis op het platteland en waar hun tieners ook geheel een eigen leven leiden. Als ze besluiten om voor Jonathans verjaardag met z'n allen op vakantie te gaan, komen de geheimen die ze voor elkaar hebben, langzaam bovendrijven en vragen ze zich af waar het is misgegaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona Neill
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044961966
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
610208 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig