Vrij spel

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Katie Fforde

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Feelgood en romantiek in de nieuwe Katie Fforde! Twee jaar geleden heeft Bella Castle vanwege een verbroken liefde al haar schepen verbrand. Bij haar geliefde peettante Alice heeft ze een nieuw leven op weten te bouwen: een nieuwe baan, een nieuwe relatie. Inmiddels is Bella dol op haar werk en haar lieve vriend Nevil. Tenminste, daar is ze van overtuigd. Totdat Dominic Thane ineens op de stoep staat. Alice zal moeten besluiten waar – en bij wie! – ze nu eigenlijk echt thuishoort… Katie Fforde woont in Gloucestershire met haar man en haar kinderen. Haar oude hobby’s, strijken en het huishouden doen, zijn inmiddels vervangen door zingen, flamencodansen en racen met de hondenslee. Zo blijft ze fit, zegt ze zelf. Vrij spel is haar twintigste boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000332700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Feelgood en romantiek in de nieuwe Katie Fforde!

Twee jaar geleden heeft Bella Castle vanwege een verbroken liefde al haar schepen verbrand. Bij haar geliefde peettante Alice heeft ze een nieuw leven op weten te bouwen: een nieuwe baan, een nieuwe relatie. Inmiddels is Bella dol op haar werk en haar lieve vriend Nevil. Tenminste, daar is ze van overtuigd. Totdat Dominic Thane ineens op de stoep staat. Alice zal moeten besluiten waar – en bij wie! – ze nu eigenlijk echt thuishoort…

Katie Fforde woont in Gloucestershire met haar man en haar kinderen. Haar oude hobby’s, strijken en het huishouden doen, zijn inmiddels vervangen door zingen, flamencodansen en racen met de hondenslee. Zo blijft ze fit, zegt ze zelf. Vrij spel is haar twintigste boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000332700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Pak mee!