Vrij uitzicht

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anya Niewierra

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen... Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Tess' vaste voornemen om het plaatselijke eeuwenoude château als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen in Mosset weldra op scherp. Zeker als de mysterieuze kasteelbewoner haar leven binnendringt. Beetje bij beetje wordt een aangrijpend familiedrama blootgelegd dat de sleutel tot de verdwijningen vormt. Alleen Tess kan Mosset van de gruwelijke vloek verlossen - en daarmee haar jeugdliefde voor zich terugwinnen... Maar via een wreed kat-en-muis-spel moet Tess uiteindelijk ervaren dat er een diepe kloof gaapt tussen haar herinneringen van toen en de werkelijkheid van nu. Anya Niewierra (1964) werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anya Niewierra
Uitgever
B for Books B.V.
ISBN
9789085163190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
460

Beschrijving

Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen...
Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Tess' vaste voornemen om het plaatselijke eeuwenoude château als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen in Mosset weldra op scherp. Zeker als de mysterieuze kasteelbewoner haar leven binnendringt. Beetje bij beetje wordt een aangrijpend familiedrama blootgelegd dat de sleutel tot de verdwijningen vormt. Alleen Tess kan Mosset van de gruwelijke vloek verlossen - en daarmee haar jeugdliefde voor zich terugwinnen... Maar via een wreed kat-en-muis-spel moet Tess uiteindelijk ervaren dat er een diepe kloof gaapt tussen haar herinneringen van toen en de werkelijkheid van nu.
Anya Niewierra (1964) werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anya Niewierra
Uitgever
B for Books B.V.
ISBN
9789085163190
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
460

Pak mee!