Vrij zijn

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Eva Burgers

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volg de lotgevallen van Lizzy, Mara, Quinty, Anne, Bruno en Cas in hun tweede jaar op de Academie voor Uitvoerende Kunsten. Lizzy en Cas zijn een hecht en verliefd koppel geworden tijdens de zomervakantie. Maar hoe gaat het verder met hun relatie wanneer Cas zijn eigen ruimte opeist om te kunnen componeren? En wat gebeurt er als hij de kans zou krijgen om naar New York te gaan? En wat moet Mara intussen met haar gevoelens voor Cas? De koele Anne lijkt te smelten voor Bruno, maar hij heeft zijn pijlen dan weer op het hart van Quinty gericht.En intussen moet er nog hard worden gerepeteerd voor de musical A Chorus Line ...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eva Burgers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044818048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Volg de lotgevallen van Lizzy, Mara, Quinty, Anne, Bruno en Cas in hun tweede jaar op de Academie voor Uitvoerende Kunsten.

Lizzy en Cas zijn een hecht en verliefd koppel geworden tijdens de zomervakantie. Maar hoe gaat het verder met hun relatie wanneer Cas zijn eigen ruimte opeist om te kunnen componeren? En wat gebeurt er als hij de kans zou krijgen om naar New York te gaan? En wat moet Mara intussen met haar gevoelens voor Cas? De koele Anne lijkt te smelten voor Bruno, maar hij heeft zijn pijlen dan weer op het hart van Quinty gericht.
En intussen moet er nog hard worden gerepeteerd voor de musical A Chorus Line ...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eva Burgers
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044818048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!