Vrouwland (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rachida Lamrabet

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrouwland is het bitterzoete verhaal van jonge mensen die dromen van een beter leven. Elk op hun eigen manier zetten ze de zoektocht in. Mara is een ambitieuze vrouw die radicale en nietsontziende keuzes maakt om vooruit te komen. Faïza, Marwan en Abdelkader hebben het gevoel buitenstaanders te zijn die maar moeilijk greep krijgen op het leven. Younes onderneemt een wanhopige reis om een brief op zijn bestemming te brengen. De brief brengt deze verschillende levens bij elkaar.  Vrouwland gaat over onzekerheid, angst en identiteit. Over de plaats in de samenleving die je toegewezen krijgt door omstandigheden waar je geen vat op hebt. Uiteindelijk zijn er slechts twee opties: verzet of berusting. Rachida Lamrabet toont het vermogen om diep door te dringen tot de tragiek van haar personages, die ze schijnbaar achteloos maar met een scherp gevoel voor details neerzet. Ze heeft een romandebuut van een onwrikbare tederheid geschreven over wat ons verbindt en van elkaar scheidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachida Lamrabet
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420078
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
527501 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Vrouwland is het bitterzoete verhaal van jonge mensen die dromen van een beter leven. Elk op hun eigen manier zetten ze de zoektocht in. Mara is een ambitieuze vrouw die radicale en nietsontziende keuzes maakt om vooruit te komen. Faïza, Marwan en Abdelkader hebben het gevoel buitenstaanders te zijn die maar moeilijk greep krijgen op het leven. Younes onderneemt een wanhopige reis om een brief op zijn bestemming te brengen. De brief brengt deze verschillende levens bij elkaar. 

Vrouwland gaat over onzekerheid, angst en identiteit. Over de plaats in de samenleving die je toegewezen krijgt door omstandigheden waar je geen vat op hebt. Uiteindelijk zijn er slechts twee opties: verzet of berusting.
Rachida Lamrabet toont het vermogen om diep door te dringen tot de tragiek van haar personages, die ze schijnbaar achteloos maar met een scherp gevoel voor details neerzet. Ze heeft een romandebuut van een onwrikbare tederheid geschreven over wat ons verbindt en van elkaar scheidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachida Lamrabet
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420078
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
527501 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236