Vuurstorm (e-Book)

de officiele prequel van de bioscoopfilm

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Greg Keyes

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Greg KeyesDawn of the Planet of the Apes - VuurstormOnder aanvoering van Caesar zijn de apen de bossen van Muir ten noorden van San Francisco in gevlucht. Maar ze worden achtervolgd door huurmoordenaars, ingehuurd door de burgemeester van de stad om ze uit te roeien. Het enige dat Caesar wil, is een veilige plek vinden om een vredig leven te starten met zijn broeders en zusters. Als het aan de mensen ligt, leven ze echter niet lang genoeg om dat doel te bereiken. Dawn of the Planet of the Apes Vuurstorm, de officiële prequel van dé bioscoopfilm, volgt direct op de gebeurtenissen uit de eerste film, Rise of the Planet of the Apes, en onthult daarmee geheimen die men niet in de films te zien krijgt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Greg Keyes
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565153
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
425548 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Greg Keyes
Dawn of the Planet of the Apes - Vuurstorm

Onder aanvoering van Caesar zijn de apen de bossen van Muir ten noorden van San Francisco in gevlucht. Maar ze worden achtervolgd door huurmoordenaars, ingehuurd door de burgemeester van de stad om ze uit te roeien.
Het enige dat Caesar wil, is een veilige plek vinden om een vredig leven te starten met zijn broeders en zusters. Als het aan de mensen ligt, leven ze echter niet lang genoeg om dat doel te bereiken.

Dawn of the Planet of the Apes Vuurstorm, de officiële prequel van dé bioscoopfilm, volgt direct op de gebeurtenissen uit de eerste film, Rise of the Planet of the Apes, en onthult daarmee geheimen die men niet in de films te zien krijgt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Greg Keyes
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565153
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
425548 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig