Waar de zee begint

roman

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Edzard Mik

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Athene, juni 2004. De Griekse economie is booming. Werklui leggen de laatste hand aan de stadions voor de Olympische Zomerspelen. De tv-schermen in de tavernes tonen onafgebroken de heldendaden van het Griekse voetbalelftal. In deze euforie raakt de Nederlandse bankier Nico in de ban van Despina,de dochter van een kunsthandelaar met wie hij zaken doet. Als hij na een paar droomachtige weken terugkeert naar zijn gezin, rest hem slechts de herinnering en de kwellende vraag: hoe waarachtig was deze liefde?Acht jaar later is alles anders in Athene. Winkels staan leeg, de geur van traangas vult de straten, de sfeer is grimmig. In deze onttakelde metropool gaat hij op zoek naar Despina. Maar wie is zij eigenlijk? En wat vindt hij terug als hij haar weer ontmoet?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edzard Mik
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023488149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
308

Beschrijving

Athene, juni 2004. De Griekse economie is booming. Werklui leggen de laatste hand aan de stadions voor de Olympische Zomerspelen. De tv-schermen in de tavernes tonen onafgebroken de heldendaden van het Griekse voetbalelftal. In deze euforie raakt de Nederlandse bankier Nico in de ban van Despina,de dochter van een kunsthandelaar met wie hij zaken doet. Als hij na een paar droomachtige weken terugkeert naar zijn gezin, rest hem slechts de herinnering en de kwellende vraag: hoe waarachtig was deze liefde?
Acht jaar later is alles anders in Athene. Winkels staan leeg, de geur van traangas vult de straten, de sfeer is grimmig. In deze onttakelde metropool gaat hij op zoek naar Despina. Maar wie is zij eigenlijk? En wat vindt hij terug als hij haar weer ontmoet?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edzard Mik
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023488149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
308

Pak mee!