Waar ik ook heen ga

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Fioly Bocca

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een bewolkte ochtend in juni strikt Alma de veters van de schoenen die haar zware, lange tocht naar Santiago de Compostella zullen begeleiden. Ze gaat alleen, zonder telefoon: een nieuw begin.Maar in haar hart draagt ze het verdriet van haar verbroken liefde, Bruno. Onderweg ontmoet ze de vijfenvijftigjarige Frida, wier man is overleden. Terwijl ze samen wandelen, groeien ze dichter naar elkaar toe. Ze delen hun pijn, vermoeidheid en verdriet.Wat Alma niet weet, is dat Bruno spijt heeft van zijn beslissing. Hij probeert haar terug te vinden en begint aan dezelfde tocht. Zal het Bruno lukken Alma te vinden, terwijl zij hem juist probeert te vergeten? En zal Frida haar verlies te boven komen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fioly Bocca
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401606295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op een bewolkte ochtend in juni strikt Alma de veters van de schoenen die haar zware, lange tocht naar Santiago de Compostella zullen begeleiden. Ze gaat alleen, zonder telefoon: een nieuw begin.
Maar in haar hart draagt ze het verdriet van haar verbroken liefde, Bruno. Onderweg ontmoet ze de vijfenvijftigjarige Frida, wier man is overleden. Terwijl ze samen wandelen, groeien ze dichter naar elkaar toe. Ze delen hun pijn, vermoeidheid en verdriet.
Wat Alma niet weet, is dat Bruno spijt heeft van zijn beslissing. Hij probeert haar terug te vinden en begint aan dezelfde tocht. Zal het Bruno lukken Alma te vinden, terwijl zij hem juist probeert te vergeten? En zal Frida haar verlies te boven komen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fioly Bocca
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401606295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!