Wanhoop

Prijs € 11,00

Uitverkocht

P. Leemans

Paperback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven valt Pedro zwaar. Zijn geliefde vrouw is net overleden. Zijn dagen zijn lang, zijn nachten eenzaam. Het leven lijkt uitzichtloos, tot hij op een dag in het park de warme Eleanor ontmoet. En ook al denkt hij dat niemand hem ooit zo goed zal begrijpen als voorheen zijn liefste, ze knopen een vriendschap aan. Meer niet, dat kan Pedro niet. Als Eleanor uiteindelijk verliefd wordt en met Dirk trouwt, blijven ze met z'n drieën bevriend. Pedro stort zich op de schilderkunst, maar bespeurt bij zichzelf toch een onmiskenbaar verliefd gevoel voor Eleanor, al spreekt hij dat niet zo uit. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt hij naar Eleanor toegedreven.Patricia Leemans tekent in dit warme verhaal met zachte hand oprechte liefde en vertrouwen. Ze heeft een aangename stijl en een vlotte pen. Een verhaal om meermalen te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Leemans
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789059740730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Beschrijving

Het leven valt Pedro zwaar. Zijn geliefde vrouw is net overleden. Zijn dagen zijn lang, zijn nachten eenzaam. Het leven lijkt uitzichtloos, tot hij op een dag in het park de warme Eleanor ontmoet. En ook al denkt hij dat niemand hem ooit zo goed zal begrijpen als voorheen zijn liefste, ze knopen een vriendschap aan. Meer niet, dat kan Pedro niet. Als Eleanor uiteindelijk verliefd wordt en met Dirk trouwt, blijven ze met z'n drieën bevriend. Pedro stort zich op de schilderkunst, maar bespeurt bij zichzelf toch een onmiskenbaar verliefd gevoel voor Eleanor, al spreekt hij dat niet zo uit. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt hij naar Eleanor toegedreven.

Patricia Leemans tekent in dit warme verhaal met zachte hand oprechte liefde en vertrouwen. Ze heeft een aangename stijl en een vlotte pen. Een verhaal om meermalen te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Leemans
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789059740730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Pak mee!