Wat doen we met Fred?

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Tineke Beishuizen

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'een spannend verhaal dat al haar trouwe lezers zal doen genieten' Crimezone.nlVijf vriendinnen ontmoeten elkaar elke week in hun vaste stamkroeg in Den Haag. Vanbuiten lijken deze avondjes gemoedelijk en gezellig, maar hun vriendschap heeft meer scherpe kantjes dan de vrouwen willen toegeven. Wanneer Noor een affaire blijkt te hebben met Fred, de man van Carolien, verandert hun vriendschap al snel in haat. En dan vallen er doden...Wat doen we met Fred? is een spannend en verrassend verhaal over jaloezie, wraak en de grenzen van vriendschap.Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin. Lot (2011) is haar meest recent verschenen boek. Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Haar eerste column bij Libelle heette 'Bij mij thuis'. In deze columns speelden haar zonen Jeroen en Martijn een grote rol. Op hun verzoek werden die namen na een paar jaar veranderd. Toen haar columns tijdens de diensttijd van haar oudste zoon in de kazerne op het prikbord werden gehangen, wilden haar kinderen helemaal niet meer dat er door hun moeder over hen geschreven werd. Overigens gingen haar columns al vanaf het begin niet uitsluitend over haar gezin, maar haakte ze in op actualiteiten op allerlei gebied. De serie columns die ze schreef over haar scheiding zijn door veel vrouwen uitgeknipt en bewaard en verschenen in het boek De indringster, dat ze samen met psycholoog Annette Heffels schreef.Voor haar rubriek 'Vrouwen' interviewt Beishuizen wekelijks een vrouw over een belangrijke periode in haar leven. De geïnterviewden, die allemaal met (eventueel gefingeerde) voornaam en leeftijd worden aangeduid, vertellen openhartig over zeer persoonlijke ervaringen.De rubriek 'Anne-Wil' is een combinatie van fictie en werkelijkheid. Volgens Beishuizen zijn in deze rubriek de werkelijke familiegeheimen te lezen, ook al is Anne-Wil zelf een fictieve figuur.Naast de diverse bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs. Voor Rob de Nijs schreef zij onder andere 'De Pieper' (1978), 'Zondag' (1980), 'Zonder jou' (1981) en 'Hilda' (1980).Daarnaast schreef ze de twaalfdelige televisieserie Consult, met in de hoofdrollen Jeroen Willems en Marc Klein Essink. Ook schreef ze twee afleveringen voor de televisieserie Spangen, met in de hoofdrollen Monique van de Ven en Linda de Mol.In de jaren dat ze als columnist/journalist werkte voor het toenmalige Foster Parents, maakte ze reportages in India, Indonesië, Peru en Vietnam.Tineke Beishuizen heeft een trouwe schare fans, die nauw betrokken zijn bij haar werk. Veel van die fans ontmoet ze op het jaarlijks in mei terugkerende evenement 'De Libelle Zomerweek'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Beishuizen
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049954079
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

'een spannend verhaal dat al haar trouwe lezers zal doen genieten' Crimezone.nl

Vijf vriendinnen ontmoeten elkaar elke week in hun vaste stamkroeg in Den Haag. Vanbuiten lijken deze avondjes gemoedelijk en gezellig, maar hun vriendschap heeft meer scherpe kantjes dan de vrouwen willen toegeven. Wanneer Noor een affaire blijkt te hebben met Fred, de man van Carolien, verandert hun vriendschap al snel in haat. En dan vallen er doden...
Wat doen we met Fred? is een spannend en verrassend verhaal over jaloezie, wraak en de grenzen van vriendschap.

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin. Lot (2011) is haar meest recent verschenen boek. Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil.
Haar eerste column bij Libelle heette 'Bij mij thuis'. In deze columns speelden haar zonen Jeroen en Martijn een grote rol. Op hun verzoek werden die namen na een paar jaar veranderd. Toen haar columns tijdens de diensttijd van haar oudste zoon in de kazerne op het prikbord werden gehangen, wilden haar kinderen helemaal niet meer dat er door hun moeder over hen geschreven werd. Overigens gingen haar columns al vanaf het begin niet uitsluitend over haar gezin, maar haakte ze in op actualiteiten op allerlei gebied.
De serie columns die ze schreef over haar scheiding zijn door veel vrouwen uitgeknipt en bewaard en verschenen in het boek De indringster, dat ze samen met psycholoog Annette Heffels schreef.
Voor haar rubriek 'Vrouwen' interviewt Beishuizen wekelijks een vrouw over een belangrijke periode in haar leven. De geïnterviewden, die allemaal met (eventueel gefingeerde) voornaam en leeftijd worden aangeduid, vertellen openhartig over zeer persoonlijke ervaringen.
De rubriek 'Anne-Wil' is een combinatie van fictie en werkelijkheid. Volgens Beishuizen zijn in deze rubriek de werkelijke familiegeheimen te lezen, ook al is Anne-Wil zelf een fictieve figuur.
Naast de diverse bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs. Voor Rob de Nijs schreef zij onder andere 'De Pieper' (1978), 'Zondag' (1980), 'Zonder jou' (1981) en 'Hilda' (1980).
Daarnaast schreef ze de twaalfdelige televisieserie Consult, met in de hoofdrollen Jeroen Willems en Marc Klein Essink. Ook schreef ze twee afleveringen voor de televisieserie Spangen, met in de hoofdrollen Monique van de Ven en Linda de Mol.
In de jaren dat ze als columnist/journalist werkte voor het toenmalige Foster Parents, maakte ze reportages in India, Indonesië, Peru en Vietnam.
Tineke Beishuizen heeft een trouwe schare fans, die nauw betrokken zijn bij haar werk. Veel van die fans ontmoet ze op het jaarlijks in mei terugkerende evenement 'De Libelle Zomerweek'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Beishuizen
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049954079
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Pak mee!