Wat het hart verborgen houdt

Prijs € 16,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Kahlil Gibran

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Wat het hart verborgen houdt' toont Kahlil Gibran een profeet met een brede visie en grote wijsheid. In deze sfeervolle bundel met deels autobiografische werk waarschuwt hij voor het onheil en de gevaren die de wereld bedreigen op haar stormachtige ontwikkelingsweg vol intriges, instabiliteit en begrenzingen.Het poëtisch proza van Gibran geeft het mystieke oosten een herkenbare stem en geeft op indrukwekkende wijze blijk van zijn diepe spirituele inzichten. Zijn stoutmoedige beschrijvingen van de menselijke zielenroerselen zijn meer dan die van een afstandelijke toeschouwer, maar gemotiveerd vanuit een oprechte en strijdbare betrokkenheid. De indringende teksten vormen nog steeds een bron van inspiratie, inzicht en troost.Wat het hart verborgen houdt is uit het Arabisch vertaald door Anthony R. Ferris, een vooraanstaand leerling van Gibran; Aleid Swierenga verzorgde deze nieuwe Nederlandse editie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kahlil Gibran
Uitgever
Synthese
ISBN
9789062711000
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In 'Wat het hart verborgen houdt' toont Kahlil Gibran een profeet met een brede visie en grote wijsheid. In deze sfeervolle bundel met deels autobiografische werk waarschuwt hij voor het onheil en de gevaren die de wereld bedreigen op haar stormachtige ontwikkelingsweg vol intriges, instabiliteit en begrenzingen.
Het poëtisch proza van Gibran geeft het mystieke oosten een herkenbare stem en geeft op indrukwekkende wijze blijk van zijn diepe spirituele inzichten. Zijn stoutmoedige beschrijvingen van de menselijke zielenroerselen zijn meer dan die van een afstandelijke toeschouwer, maar gemotiveerd vanuit een oprechte en strijdbare betrokkenheid. De indringende teksten vormen nog steeds een bron van inspiratie, inzicht en troost.

Wat het hart verborgen houdt is uit het Arabisch vertaald door Anthony R. Ferris, een vooraanstaand leerling van Gibran; Aleid Swierenga verzorgde deze nieuwe Nederlandse editie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kahlil Gibran
Uitgever
Synthese
ISBN
9789062711000
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!