Wat is art nouveau en art deco waard 2

Prijs € 32,50

Uitverkocht

Paperback | November 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat ruim 2300 objecten uit de art nouveau en art deco, voorzien van een korte omschrijving en de waarde. Het zijn globale prijzen die u betaalt voor een voorwerp dat in perfecte staat verkeert. De prijzen zijn tot stand gekomen in overleg met vooraanstaande gespecialiseerde kunsthandelaren uit Nederland en België. In dit tweede deel komen de volgende onderwerpen uit binnen- en buitenland aan bod: glas en kristal, glas-in-lood, lampen, spiegels, klokken, objecten van onedel metaal, zilver en sieraden. Ze zijn overzichtelijk gerubriceerd op onderwerp en land. Het is een zeer bruikbare handleiding voor het herkennen en beoordelen van voorwerpen uit de art nouveau en art deco en is een onmisbare wegwijzer bij aankoop van een voorwerp uit deze twee stijlperioden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055942312
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2001
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

Dit boek bevat ruim 2300 objecten uit de art nouveau en art deco, voorzien van een korte omschrijving en de waarde. Het zijn globale prijzen die u betaalt voor een voorwerp dat in perfecte staat verkeert. De prijzen zijn tot stand gekomen in overleg met vooraanstaande gespecialiseerde kunsthandelaren uit Nederland en België.
In dit tweede deel komen de volgende onderwerpen uit binnen- en buitenland aan bod: glas en kristal, glas-in-lood, lampen, spiegels, klokken, objecten van onedel metaal, zilver en sieraden. Ze zijn overzichtelijk gerubriceerd op onderwerp en land.
Het is een zeer bruikbare handleiding voor het herkennen en beoordelen van voorwerpen uit de art nouveau en art deco en is een onmisbare wegwijzer bij aankoop van een voorwerp uit deze twee stijlperioden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055942312
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2001
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Pak mee!