Wat moet ik doen?

Prijs € 18,46

Levertijd: 2-3 werkdagen

Paperback | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

FMJDit is zijn eerste boek. Het verhaal gaat over een gezin dat merkt dat in onze moderne tijd, het jachtige leven met zijn hoge tempo en al zijn verlokkingen, de essentie van het gezinsleven aantast.Om erger te voorkomen, beslissen de ouders in de herfstperiode op vakantie te gaan naar een streek in Frankrijk.Bretagne en Normandië vormen het toneel. Een gebied dat voor veel grote veranderingen in de wereld heeft gezorgd. Hun geschiedenis en cultuur brengen nieuwe dimensies aan in ieders leven.De ouders beslissen om alle moderne communicatiemiddelen thuis te laten. De drie kinderen, voornamelijk pubers,worden hierdoor teruggeworpen op het meest essentiële van een gezin. Er samen iets van maken.Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Zij maken van alles mee. Geraakt door deze, voor hen nieuwe, spectaculaire wereld groeien zij als gezin naar elkaar toe.Door het verhaal loopt als rode draad een geheim van moeder Claire. Uiteindelijk krijgt haar geheim een zeer prominente plaats.Zijn volgende werk is een autobiografisch verhaal over zijn jeugd. Het onverklaarbare uit die tijd werpt een verhelderend beeldop onze moderne wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461938404
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
139

Beschrijving

FMJ

Dit is zijn eerste boek. Het verhaal gaat over een gezin dat merkt dat in onze moderne tijd, het jachtige leven met zijn hoge tempo en al zijn verlokkingen, de essentie van het gezinsleven aantast.
Om erger te voorkomen, beslissen de ouders in de herfstperiode op vakantie te gaan naar een streek in Frankrijk.

Bretagne en Normandië vormen het toneel. Een gebied dat voor veel grote veranderingen in de wereld heeft gezorgd. Hun geschiedenis en cultuur brengen nieuwe dimensies aan in ieders leven.

De ouders beslissen om alle moderne communicatiemiddelen thuis te laten. De drie kinderen, voornamelijk pubers,worden hierdoor teruggeworpen op het meest essentiële van een gezin. Er samen iets van maken.

Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Zij maken van alles mee.
Geraakt door deze, voor hen nieuwe, spectaculaire wereld groeien zij als gezin naar elkaar toe.

Door het verhaal loopt als rode draad een geheim van moeder Claire. Uiteindelijk krijgt haar geheim een zeer prominente plaats.

Zijn volgende werk is een autobiografisch verhaal over zijn jeugd. Het onverklaarbare uit die tijd werpt een verhelderend beeld
op onze moderne wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461938404
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
139