Wat te doen als iemand sterft

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nicci French

Paperback | November 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 68 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat Greg en Milena een verhouding hadden.Ellie wil de waarheid weten -wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041415516
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Beschrijving

Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk. Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat Greg en Milena een verhouding hadden.
Ellie wil de waarheid weten -wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd? Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789041415516
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Pak mee!