Wat te koken & hoe 't te koken

€ 29,90
Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Hornby, Jane Hornby

Hardback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

• Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Hornby, Jane Hornby
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068685688
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

• Het ultieme stap-voor-stapboek voor
iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect
wil bereiden, geschikt voor beginners en
gevorderden.

• Honderd duidelijke en eenvoudige
recepten voor populaire gerechten zoals
spaghetti alla carbonara, perfect gebraden
kip, pad Thai of het klassieke citroentaartje.

• Achthonderd duidelijke kleurenfoto’s
laten zien welke ingredienten je nodig
hebt en welke tussenstappen
je moet zetten om tot een heerlijk resultaat te
komen.

• Van ontbijt en brunch tot voorgerechten,
Hoofdgerechten en heerlijke desserts,
met dit boek ontwikkel je het perfecte
repertoire voor je dagelijkse maaltijden
en je lekkere hapjes.

Jane Hornby is een ervaren kok en culinair schrijfster die door haar toegankelijke
stijl lekker koken voor iedereen bereikbaar maakt. Na haar opleiding tot chef-kok
werkte ze vijf jaar lang voor het succesvolle BBC-tijdschrift Good Food. Het tijdschrift
staat bekend om z’n duidelijke, stapsgewijze benadering en z’n eenvoudige, veel beproefde recepten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Hornby, Jane Hornby
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068685688
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Pak mee!