Weduwenspek (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Monika van Paemel

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Zevende verdieping, Olivia, smeltend tussen hemel en aarde, zweet loopt tappelings over haar lijf, verkilt zonder te verfrissen. De zon heeft de godganse middag het raam bestookt, de jaloezieën konden nauwelijks de hitte temperen. Het zijn de hondsdagen, juli in het zenit, tijd voor zee en strand, het laatste wat ze wil is vastgekluisterd zijn aan een sterfbed.' Jarenlang heeft Olivia haar echtgenoot niet gezien - tot ze naar het ziekenhuis geroepen wordt omdat hij nog maar enkele uren te leven heeft. Naast hem, in een grauwe kamer vol medische apparatuur, herinnert ze zich de ruzies, het geweld, de vernedering. Weduwenspek is een roman over schaamte, schuldgevoel, woede en rouw, over wat rest als alle liefde is verdwenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monika van Paemel
Uitgever
Querido
ISBN
9789021446769
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1435157 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

'Zevende verdieping, Olivia, smeltend tussen hemel en aarde, zweet loopt tappelings over haar lijf, verkilt zonder te verfrissen. De zon heeft de godganse middag het raam bestookt, de jaloezieën konden nauwelijks de hitte temperen. Het zijn de hondsdagen, juli in het zenit, tijd voor zee en strand, het laatste wat ze wil is vastgekluisterd zijn aan een sterfbed.'
Jarenlang heeft Olivia haar echtgenoot niet gezien - tot ze naar het ziekenhuis geroepen wordt omdat hij nog maar enkele uren te leven heeft. Naast hem, in een grauwe kamer vol medische apparatuur, herinnert ze zich de ruzies, het geweld, de vernedering. Weduwenspek is een roman over schaamte, schuldgevoel, woede en rouw, over wat rest als alle liefde is verdwenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monika van Paemel
Uitgever
Querido
ISBN
9789021446769
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1435157 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280