Wees mijn gast, speelman! - grote letter uitgave

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Leni Saris

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Xenia Cornet wil eigenlijk niet aan de slag in het familiehotel in Locarno, maar net als haar ouders, broers en verloofde, Jason Bélard, ontkomt ze er niet aan. Het valt haar allemaal niet gemakkelijk, zeker als de rijke nietsnu Sven Holtrop haar blijft achtervolgen met verzoeken om met hem uit te gaan. Xenia wijst hem keurig af, hoewel haar relatie met Jason er meer één is tussen broer en zus dan tussen geliefden. Dan arriveert Symon Thomson in hotel Cornet. Dat is het startsein van een reeks gebeurtenissen, die Xenia uiteindelijk de ware liefde zal opleveren.Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leni Saris
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012401
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Beschrijving

Xenia Cornet wil eigenlijk niet aan de slag in het familiehotel in Locarno, maar net als haar ouders, broers en verloofde, Jason Bélard, ontkomt ze er niet aan. Het valt haar allemaal niet gemakkelijk, zeker als de rijke nietsnu Sven Holtrop haar blijft achtervolgen met verzoeken om met hem uit te gaan. Xenia wijst hem keurig af, hoewel haar relatie met Jason er meer één is tussen broer en zus dan tussen geliefden. Dan arriveert Symon Thomson in hotel Cornet. Dat is het startsein van een reeks gebeurtenissen, die Xenia uiteindelijk de ware liefde zal opleveren.

Leni Saris (Rotterdam, 1915 - 1999) brak in de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog door bij het grote publiek en schreef vanaf dat moment elk jaar twee boeken. Uiteindelijk schreef zij meer dan honderd boeken, waarvan er in totaal zo'n acht miljoen werden verkocht. Uitgeverij Oorsprong brengt negen van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leni Saris
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012401
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Pak mee!