Wereld-impressies van een jetplane-nomade

Prijs € 9,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Frank de Zanger

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twintig Wereld-Impressies met 20 illustraties.Frank de Zanger beschrijft komische, hilarische en soms droevige situaties, die hij heeft meegemaakt tijdens zijn reizen over de aardbol in de periode van 1990 tot 2000.Twintig geïllustreerde impressies van verschillende, veelal exotische locaties. Het betreft verhalen uit Trinidad, Indonesië, India, Bangladesh, Nepal, Soedi-Arabië, Mozambique, Israël, en Rusland. Ook het luchtruim ontbreekt niet.Verschillende illustrators hebben hun artistieke talenten gebruikt en de verhalen door hún ogen gestalte gegeven op papier.Eerder schreef Frank de Zanger de roman 'EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS' (1997, debuutroman, spelend in Sri Lanka) en de eerste Nederlandstalige eco-thriller 'NOBEL WAS HIJ' (1999). Voorts schreef hij de novelle 'DE RING' (2010), die is vertaald naar het Engels onder de titel 'A RING' (2011, Amazon.com). Voor meer informatie zie www.tournesol.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank de Zanger
Uitgever
Tournesol
ISBN
9789080359734
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Twintig Wereld-Impressies met 20 illustraties.

Frank de Zanger beschrijft komische, hilarische en soms droevige situaties, die hij heeft meegemaakt tijdens zijn reizen over de aardbol in de periode van 1990 tot 2000.

Twintig geïllustreerde impressies van verschillende, veelal exotische locaties. Het betreft verhalen uit Trinidad, Indonesië, India, Bangladesh, Nepal, Soedi-Arabië, Mozambique, Israël, en Rusland. Ook het luchtruim ontbreekt niet.

Verschillende illustrators hebben hun artistieke talenten gebruikt en de verhalen door hún ogen gestalte gegeven op papier.

Eerder schreef Frank de Zanger de roman 'EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS' (1997, debuutroman, spelend in Sri Lanka) en de eerste Nederlandstalige eco-thriller 'NOBEL WAS HIJ' (1999). Voorts schreef hij de novelle 'DE RING' (2010), die is vertaald naar het Engels onder de titel 'A RING' (2011, Amazon.com). Voor meer informatie zie www.tournesol.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank de Zanger
Uitgever
Tournesol
ISBN
9789080359734
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Pak mee!