Wie heeft er wel een boek bij zich? (e-Book)

een jaar lang leraar op een ROC

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Johan Goossens

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Niveau 2? Weet je dat wel zeker?' Als cabaretier Johan Goossens leraar Nederlands wordt op een ROC in Amsterdam kijken de andere docenten daar hem meewarig aan. 'Niveau 2? Ik zit al dertig jaar in het vak, maar niveau 2 dat kan ik niet,' zegt de een. 'Ach, maak hem niet zenuwachtig,' zegt een ander. 'Als je het maar niet persoonlijk opneemt. Neem het nooit persoonlijk op!' Op weg naar de klas wordt Johan aangeschoten door nóg een leraar die een poging doet de nieuweling gerust te stellen: 'Je moet Hakim meteen apart zetten! En ga nooit met Sharysel in discussie, want dan ben je verloren. En als er iets is, dan bel je gewoon de beveiliging!' In Wie heeft er wel een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad. Johan Goossens was winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2006, debuteerde daarna met zijn theatershow A-Boom! en trekt nu door het land met zijn show Leer mij de mensen kennen, waarin hij ook vertelt over zijn ervaringen als leraar op het ROC.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Goossens
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401297
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
922699 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

'Niveau 2? Weet je dat wel zeker?' Als cabaretier Johan Goossens leraar Nederlands wordt op een ROC in Amsterdam kijken de andere docenten daar hem meewarig aan. 'Niveau 2? Ik zit al dertig jaar in het vak, maar niveau 2 dat kan ik niet,' zegt de een. 'Ach, maak hem niet zenuwachtig,' zegt een ander. 'Als je het maar niet persoonlijk opneemt. Neem het nooit persoonlijk op!'
Op weg naar de klas wordt Johan aangeschoten door nóg een leraar die een poging doet de nieuweling gerust te stellen: 'Je moet Hakim meteen apart zetten! En ga nooit met Sharysel in discussie, want dan ben je verloren. En als er iets is, dan bel je gewoon de beveiliging!' In Wie heeft er wel een boek bij zich? heeft Johan Goossens zijn ervaringen in de klas, waarover hij eerder schreef in zijn veelgelezen column in Het Parool, gebundeld. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: voor de klas op een ROC in de Randstad.

Johan Goossens was winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2006, debuteerde daarna met zijn theatershow A-Boom! en trekt nu door het land met zijn show Leer mij de mensen kennen, waarin hij ook vertelt over zijn ervaringen als leraar op het ROC.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Goossens
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401297
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
922699 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116