Wie verstaat er kips ? (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Youp van 't Hek

EPUB met digitaal watermerk | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. Waar of niet waar? Het maakt niet uit. Als het maar leuke stukjes oplevert. Youps wakende ogen en oren staan altijd op scherp en zijn fantasie laat hem nooit in de steek. Al meer dan twintig jaar is hij de meest gelezen columnist van Nederland. In Wie verstaat er Kips?,/i> schetst van 't Hek het Nederland van nu: van klantenservice tot raarzeggers, Hofnarreslee, grootouderscontroleursoverleg, scharreleiceltoerisme, Roomse rukkers en zijn droom over Kamerleden die na hun dood terugkeren als legbatterijkip. 'De kippen zaten broeds te wachten op hun dood. Ze smachtten. Smeekten zelfs. Maar wie verstaat er Kips?' Volgens Youp alleen de kippen. Anders zouden de mensen deze dieren niet zo wreed behandelen. Een boek vol columns om hard om te lachen, maar ook om iedereen voorzichtig op andere gedachten te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401945
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
683519 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. Waar of niet waar? Het maakt niet uit. Als het maar leuke stukjes oplevert. Youps wakende ogen en oren staan altijd op scherp en zijn fantasie laat hem nooit in de steek. Al meer dan twintig jaar is hij de meest gelezen columnist van Nederland. In Wie verstaat er Kips?,/i> schetst van 't Hek het Nederland van nu: van klantenservice tot raarzeggers, Hofnarreslee, grootouderscontroleursoverleg, scharreleiceltoerisme, Roomse rukkers en zijn droom over Kamerleden die na hun dood terugkeren als legbatterijkip.
'De kippen zaten broeds te wachten op hun dood. Ze smachtten. Smeekten zelfs. Maar wie verstaat er Kips?' Volgens Youp alleen de kippen. Anders zouden de mensen deze dieren niet zo wreed behandelen.
Een boek vol columns om hard om te lachen, maar ook om iedereen voorzichtig op andere gedachten te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401945
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
683519 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165