Wie zoekt is lekker bezig

Prijs € 13,88

Levertijd: 1-2 werkdagen

Antoine Ph. De Rop

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

U heeft een gedichtenbundel in handen van de autodidactische kunstenaar-poësoof Antoine Ph. De Rop uit Vlaardingen. De eerste. Met illustraties en coverfoto van eigen hand. De dichter-rijmer heeft voor ogen dat u er vooral veel plezier aan beleeft en zich uitgelaten voelt. Sommige gedichten zijn wellicht diepzinnig, andere vrolijke verzinsels, of mogelijk emotioneel en enkelen geven enige verwarring. Het een en ander is ontstaan uit zijn belevenissen, zijn observaties van de werkelijkheid, zijn niets en zijn alles, uit zijn pijn en zijn intense vreugde. En bovenal, uit zijn onbegrensde liefde voor zijn vrouw, vriendin, minnares, zijn kinderen en de poezen. Deze bundel is mede mogelijk gemaakt door vrouw (tevens vriendin en minnares) en kinderen; ouders, schoonouders, broers, zussen, zwagers, schoonzussen en overige familieleden; vrienden, collega's, alles wat groeit en bloeit; alsmede alle overige inspiratiebronnen die het lange-termijn-geheugen op een haar na niet gehaald hebben.Naast al deze kunstzinnigheid bekleedt Antoine een functie als adviseur/coach in het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antoine Ph. De Rop
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934741
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

U heeft een gedichtenbundel in handen van de autodidactische kunstenaar-poësoof Antoine Ph. De Rop uit Vlaardingen. De eerste.
Met illustraties en coverfoto van eigen hand. De dichter-rijmer heeft voor ogen dat u er vooral veel plezier aan beleeft en zich uitgelaten voelt.

Sommige gedichten zijn wellicht diepzinnig, andere vrolijke verzinsels, of mogelijk emotioneel en enkelen geven enige verwarring. Het een en ander is ontstaan uit zijn belevenissen, zijn observaties van de werkelijkheid, zijn niets en zijn alles, uit zijn pijn en zijn intense vreugde. En bovenal, uit zijn onbegrensde liefde voor zijn vrouw, vriendin, minnares, zijn kinderen en de poezen.

Deze bundel is mede mogelijk gemaakt door vrouw (tevens vriendin en minnares) en kinderen; ouders, schoonouders, broers, zussen, zwagers, schoonzussen en overige familieleden; vrienden, collega's, alles wat groeit en bloeit; alsmede alle overige inspiratiebronnen die het lange-termijn-geheugen op een haar na niet gehaald hebben.

Naast al deze kunstzinnigheid bekleedt Antoine een functie als adviseur/coach in het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antoine Ph. De Rop
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934741
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88