Wij geluksvogels (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Amy Bloom

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`De vrouw van mijn vader was dood. Mijn moeder zei dat we de auto naar zijn huis moesten nemen om te kijken wat er voor ons te halen viel. Twee halfzusjes, tieners, trekken door het Amerika van de jaren veertig richting Hollywood en op zoek naar... alles. Iris is geboren voor de schijnwerpers, Eva beperkt zich (maar met liefde) tot het naaien van glitters op de kostuums van haar zus. Een Hollywoodcarrière wordt in de kiem gesmoord als Iris verwikkeld raakt in een lesbisch seksschandaal. Samen zoeken de zusjes verder hun weg door een prachtig getekend landschap van grote dromen, schandalen en verraad. Van jazzclubs, fonkelende villa s en, natuurlijk, oorlog. Een prachtig en kleurrijk verhaal met onvergetelijke personages, toonbeelden van de breekbare, absurde menselijke soort.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amy Bloom
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899008
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
959543 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

`De vrouw van mijn vader was dood. Mijn moeder zei dat we de auto naar zijn huis moesten nemen om te kijken wat er voor ons te halen viel.

Twee halfzusjes, tieners, trekken door het Amerika van de jaren veertig richting Hollywood en op zoek naar... alles. Iris is geboren voor de schijnwerpers, Eva beperkt zich (maar met liefde) tot het naaien van glitters op de kostuums van haar zus. Een Hollywoodcarrière wordt in de kiem gesmoord als Iris verwikkeld raakt in een lesbisch seksschandaal. Samen zoeken de zusjes verder hun weg door een prachtig getekend landschap van grote dromen, schandalen en verraad. Van jazzclubs, fonkelende villa s en, natuurlijk, oorlog. Een prachtig en kleurrijk verhaal met onvergetelijke personages, toonbeelden van de breekbare, absurde menselijke soort.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amy Bloom
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038899008
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
959543 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235