Winterroos

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Donnelly

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentje, intelligent en eigenzinnig. Ze is een van de eerste vrouwelijke doktoren en vastbesloten om een kliniek op te zetten in deze arme, smoezelige omgeving waar medische hulp zo hard nodig is.En het is hier dat India de meest notoire gangster van London ontmoet, Sid Malone, een man met vele vijanden, hard en onweerstaanbaar aantrekkelijk. Malone is in alles de tegenpool van India’s koele, aristocratische verloofde, een rijzende ster aan het politieke firmament die voor zijn carrière het familiekapitaal van India nodig heeft.Hoewel Malone alles vertegenwoordigt wat zij verafschuwt, voelt India zich onwillekeurig tot hem aangetrokken, verleid door zijn charme en geïntrigeerd door zijn mysterieuze verleden.De winterroos brengt het begin van de turbulente 20e eeuw op boeiende wijze tot leven, en neemt de lezer mee van de verachtelijke onderwereld naar de bevoorrechte klasse en naar het schaduwland tussen die beide werelden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Donnelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789047500636
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
719

Beschrijving

Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentje, intelligent en eigenzinnig. Ze is een van de eerste vrouwelijke doktoren en vastbesloten om een kliniek op te zetten in deze arme, smoezelige omgeving waar medische hulp zo hard nodig is.
En het is hier dat India de meest notoire gangster van London ontmoet, Sid Malone, een man met vele vijanden, hard en onweerstaanbaar aantrekkelijk. Malone is in alles de tegenpool van India’s koele, aristocratische verloofde, een rijzende ster aan het politieke firmament die voor zijn carrière het familiekapitaal van India nodig heeft.
Hoewel Malone alles vertegenwoordigt wat zij verafschuwt, voelt India zich onwillekeurig tot hem aangetrokken, verleid door zijn charme en geïntrigeerd door zijn mysterieuze verleden.
De winterroos brengt het begin van de turbulente 20e eeuw op boeiende wijze tot leven, en neemt de lezer mee van de verachtelijke onderwereld naar de bevoorrechte klasse en naar het schaduwland tussen die beide werelden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Donnelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789047500636
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
719

Pak mee!