Wit (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bret Easton Ellis

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wit van Bret Easton Ellis, de bestsellerauteur van American psycho, is een vurig pleidooi voor authenticiteit en vrijheid. Sinds zijn debuutroman Minder dan niks worstelt Bret Easton Ellis met zijn bekendheid die hem evenveel fans als vijanden opleverde. Als literaire rebel wist hij de verdorvenheid van de jaren tachtig te vangen, het krachtigst met het angstaanjagende personage Patrick Bateman uit American psycho. De afgelopen jaren heeft hij zijn kritiek op de maatschappij geuit via social media als Twitter en zijn podcast. In Wit verbindt hij zijn kritische inzichten aan zijn leven vanaf zijn jeugd en aan zijn werk. Ellis pleit vurig voor een leven gewijd aan authenticiteit en voor vrijheid van meningsuiting in de juiste betekenis van het woord. Wit is provocerend, scherpzinnig, grappig en verrassend aangrijpend; Ellis laat zien dat het niet gaat om het glinsterende, onaangetaste oppervlak, maar juist om de verborgen, ongepolijste waarheid die eronder schuilgaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bret Easton Ellis
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026348020
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
562329 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

Wit van Bret Easton Ellis, de bestsellerauteur van American psycho, is een vurig pleidooi voor authenticiteit en vrijheid. Sinds zijn debuutroman Minder dan niks worstelt Bret Easton Ellis met zijn bekendheid die hem evenveel fans als vijanden opleverde. Als literaire rebel wist hij de verdorvenheid van de jaren tachtig te vangen, het krachtigst met het angstaanjagende personage Patrick Bateman uit American psycho.

De afgelopen jaren heeft hij zijn kritiek op de maatschappij geuit via social media als Twitter en zijn podcast. In Wit verbindt hij zijn kritische inzichten aan zijn leven vanaf zijn jeugd en aan zijn werk. Ellis pleit vurig voor een leven gewijd aan authenticiteit en voor vrijheid van meningsuiting in de juiste betekenis van het woord. Wit is provocerend, scherpzinnig, grappig en verrassend aangrijpend; Ellis laat zien dat het niet gaat om het glinsterende, onaangetaste oppervlak, maar juist om de verborgen, ongepolijste waarheid die eronder schuilgaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bret Easton Ellis
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026348020
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
562329 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202