Witte panters (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Saul van Stapele

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

J.J. en John zijn twee blanke puberjongens met ouders die overal Begrip voor hebben. Hun enige rebellie bestaat uit obsessief skunk roken, Grand Theft Auto spelen en naar gangsta rap luisteren. Op zoek naar tegengas, kicks en avontuur, zoeken J.J. en John aansluiting bij de jongens die in hun stad rondhangen op pleintjes, die op televisie 'straatterroristen' worden genoemd en voor wie iedereen bang is. Ze dromen van een rapcarrière nadat ze zich, net als hun Amerikaanse voorbeelden, als geharde straatrebellen bewezen hebben - maar raken de grip op hun eigen mythevorming kwijt. Wanneer J.J. en John na een conflict op straat uit elkaar groeien, wordt hun levensloop het middelpunt van een spiegelpaleis aan verhalen, waarmee respectievelijk een journalist, een politicus, een showadvocaat en een seksverslaafdeplatenbaas hun ingeslapen carrières nieuw leven willen inblazen. Witte panters is een razendsnelle roman vol straatrumoer, over vriendschap, rapmuziek en dromen van eengroots leven - en over identiteitsvorming, criminaliteit als entertainment en multiculturele polarisatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saul van Stapele
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048815166
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1637427 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Beschrijving

J.J. en John zijn twee blanke puberjongens met ouders die overal Begrip voor hebben. Hun enige rebellie bestaat uit obsessief skunk roken, Grand Theft Auto spelen en naar gangsta rap luisteren. Op zoek naar tegengas, kicks en avontuur, zoeken J.J. en John aansluiting bij de jongens die in hun stad rondhangen op pleintjes, die op televisie 'straatterroristen' worden genoemd en voor wie iedereen bang is. Ze dromen van een rapcarrière nadat ze zich, net als hun Amerikaanse voorbeelden, als geharde straatrebellen bewezen hebben - maar raken de grip op hun eigen mythevorming kwijt.

Wanneer J.J. en John na een conflict op straat uit elkaar groeien, wordt hun levensloop het middelpunt van een spiegelpaleis aan verhalen, waarmee respectievelijk een journalist, een politicus, een showadvocaat en een seksverslaafde
platenbaas hun ingeslapen carrières nieuw leven willen inblazen.

Witte panters is een razendsnelle roman vol straatrumoer, over vriendschap, rapmuziek en dromen van een
groots leven - en over identiteitsvorming, criminaliteit als entertainment en multiculturele polarisatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saul van Stapele
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048815166
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
1637427 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234