Wolk

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Marco Lodoli

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wolk Vertaling Patty Krone en Yond BoekeEen zeer Italiaanse geschiedenis.Maria Salviati, gepensioneerd lerares, is 72 jaar. Zij zit op de bank voor haar oude huis en denkt terug. Haar verleden vervaagt, maar de herinneringen aan haar man en haar zoon blijven helder. Haar man Augusto, de ongrijpbare tovenaar, die kinderfeestjes opvrolijkte en als een wolk door het leven schoof. Je had niet veel aan hem maar ze stelde geen eisen, ze hield van hem. Hij verdween in het niets.En haar dromerige zoon Pietro, die zich verloor in een doctrinair communisme. Bloemen op het balkon waren al een teken van verwerpelijk burgerlijk individualisme. Zijn conflicten met fascisten liepen uit de hand. Ten slotte gaat het helemaal mis: einde van het gezin van Maria Salviati.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marco Lodoli
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270821
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wolk
Vertaling Patty Krone en Yond Boeke
Een zeer Italiaanse geschiedenis.
Maria Salviati, gepensioneerd lerares, is 72 jaar. Zij zit op de bank voor haar oude huis en denkt terug. Haar verleden vervaagt, maar de herinneringen aan haar man en haar zoon blijven helder. Haar man Augusto, de ongrijpbare tovenaar, die kinderfeestjes opvrolijkte en als een wolk door het leven schoof. Je had niet veel aan hem maar ze stelde geen eisen, ze hield van hem. Hij verdween in het niets.
En haar dromerige zoon Pietro, die zich verloor in een doctrinair communisme. Bloemen op het balkon waren al een teken van verwerpelijk burgerlijk individualisme. Zijn conflicten met fascisten liepen uit de hand. Ten slotte gaat het helemaal mis: einde van het gezin van Maria Salviati.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marco Lodoli
Uitgever
Serena Libri
ISBN
9789076270821
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!