Wolken drijven over (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Catherine Cookson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fanny Macbride heeft elf kinderen grootgebracht en woont sinds de dood van haar man alleen met haar zoon Phil. De andere kinderen wonen verspreid over Engeland en laten alleen met Kerstmis iets van zich horen. Op een dag kondigt ook Phil aan te vertrekken; hij kan in Scarsborough een goede baan krijgen. Dit betekent dat Fanny alleen nog haar pensioentje heeft om van te leven. Maar opeens verandert Phil van idee en wil hij toch het huis niet uit. Fanny heeft zo haar gedachten over deze verandering: ze heeft zijn belangstelling opgemerkt voor Margaret, de dochter van de nieuwe bovenburen... In Wolken drijven over beschrijft Catherine Cookson op indringende wijze het leven van een vrouw die niet veel vreugde heeft gekend, maar die door haar wilskracht talloze moeilijkheden weet te overwinnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234668
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
560674 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
203

Beschrijving

Fanny Macbride heeft elf kinderen grootgebracht en woont sinds de dood van haar man alleen met haar zoon Phil. De andere kinderen wonen verspreid over Engeland en laten alleen met Kerstmis iets van zich horen. Op een dag kondigt ook Phil aan te vertrekken; hij kan in Scarsborough een goede baan krijgen. Dit betekent dat Fanny alleen nog haar pensioentje heeft om van te leven.

Maar opeens verandert Phil van idee en wil hij toch het huis niet uit. Fanny heeft zo haar gedachten over deze verandering: ze heeft zijn belangstelling opgemerkt voor Margaret, de dochter van de nieuwe bovenburen...

In Wolken drijven over beschrijft Catherine Cookson op indringende wijze het leven van een vrouw die niet veel vreugde heeft gekend, maar die door haar wilskracht talloze moeilijkheden weet te overwinnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234668
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
560674 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
203