Wonden van eer (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anthony Riches

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anthony Riches, Wonden van eer `Dit is snelle, pakkende fictie om de hele nacht door te lezen.' Conn Iggulden Marcus Valerius Aquila is nog maar net aangekomen in Brittannië als hij moet rennen voor zijn leven. Hij is namelijk door de machtswellustige keizer Commodus veroordeeld tot een oneervolle dood. Zijn plan is om een nieuwe identiteit aan te nemen, te dienen in een obscuur regiment bij de Muur van Hadrianus en zich schuil te houden, in de hoop op gerechtigheid. Maar dan komt er een barbarenleger vanuit de woestenij ten noorden van de Muur opzetten en moet Marcus bewijzen dat hij sterk genoeg is om een leger te leiden in een brute oorlog tegen een genadeloze vijand. Wonden van eer is het verhaal van een jonge strijder in het hardste en succesvolste leger van de klassieke oudheid. `Steekt overal met kop en schouders bovenuit... Levendige personages voeren hun strijd rond de noordelijke grens met een zeldzame combinatie van precieze details en rauwe emotie.' Manda Scott Anthony Riches studeerde militaire geschiedenis aan de universiteit van Manchester.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anthony Riches
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563258
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1698372 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315

Beschrijving

Anthony Riches, Wonden van eer

`Dit is snelle, pakkende fictie om de hele nacht door te lezen.' Conn Iggulden

Marcus Valerius Aquila is nog maar net aangekomen in Brittannië als hij moet rennen voor zijn leven. Hij is namelijk door de machtswellustige keizer Commodus veroordeeld tot een oneervolle dood.
Zijn plan is om een nieuwe identiteit aan te nemen, te dienen in een obscuur regiment bij de Muur van Hadrianus en zich schuil te houden, in de hoop op gerechtigheid.
Maar dan komt er een barbarenleger vanuit de woestenij ten noorden van de Muur opzetten en moet Marcus bewijzen dat hij sterk genoeg is om een leger te leiden in een brute oorlog tegen een genadeloze vijand.

Wonden van eer is het verhaal van een jonge strijder in het hardste en succesvolste leger van de klassieke oudheid.

`Steekt overal met kop en schouders bovenuit... Levendige personages voeren hun strijd rond de noordelijke grens met een zeldzame combinatie van precieze details en rauwe emotie.' Manda Scott

Anthony Riches studeerde militaire geschiedenis aan de universiteit van Manchester.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anthony Riches
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563258
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1698372 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315