Wonder binnen handbereik

Prijs € 17,50

Tijdelijk niet beschikbaar

A. van der Heide-Kort

Paperback | Juli 1985 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WONDER BINNEN HANDBEREIKVan auteur Ans van der Heide- Kort is al een groot aantal boeken verschenen over uiteenlopende onderwerpen.Zij heeft een heldere en vlotte verteltrant en verstaat de kunst om de lezers met haar pen mee te voeren...WONDER BINNEN HANDBEREIK is één van haar meeslepende romans. Het thema van dit boek: Bart werd gevangen genomen en in een cel ergens achter 'Het IJzeren Gordijn' geruime tijd opgesloten. Weer vrij gekomen draagt Bart nog dagelijks de gevangenis met zich mee.Zijn ervaringen en traumatische indrukken opgedaan tussen vier muren vergallen en bepalen iedere minuut van zijn vrijheid. Een vrijheid verworden tot een kwelling...Barts jeugdvriendin Jolande probeert samen met hem een weg te vinden naar échte vrijheid, het échte 'vrije' leven. Hun levenspad ligt echter bezaaid met voetangels en klemmen om nog maar te zwijgen over de psychologische valkuilen.Een lichamelijk en geestelijk lijden. Een broze en wankele toekomst ontstaan in de gevangenis. Een aangrijpend boek, dat diepe indruk bij de lezers zal achterlaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. van der Heide-Kort
Uitgever
Citadel, Uitgeverij
ISBN
9789070414788
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1985
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

WONDER BINNEN HANDBEREIK
Van auteur Ans van der Heide- Kort is al een groot aantal boeken verschenen over uiteenlopende onderwerpen.
Zij heeft een heldere en vlotte verteltrant en verstaat de kunst om de lezers met haar pen mee te voeren...
WONDER BINNEN HANDBEREIK is één van haar meeslepende romans. Het thema van dit boek: Bart werd gevangen genomen en in een cel ergens achter 'Het IJzeren Gordijn' geruime tijd opgesloten. Weer vrij gekomen draagt Bart nog dagelijks de gevangenis met zich mee.
Zijn ervaringen en traumatische indrukken opgedaan tussen vier muren vergallen en bepalen iedere minuut van zijn vrijheid. Een vrijheid verworden tot een kwelling...
Barts jeugdvriendin Jolande probeert samen met hem een weg te vinden naar échte vrijheid, het échte 'vrije' leven. Hun levenspad ligt echter bezaaid met voetangels en klemmen om nog maar te zwijgen over de psychologische valkuilen.
Een lichamelijk en geestelijk lijden. Een broze en wankele toekomst ontstaan in de gevangenis. Een aangrijpend boek, dat diepe indruk bij de lezers zal achterlaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. van der Heide-Kort
Uitgever
Citadel, Uitgeverij
ISBN
9789070414788
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1985
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!