Ysabella

Prijs € 7,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Judith Visser

Hardback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geschenk novelle van Judith Visser,de donkere engel van de Nederlandse thrillerDe pers over Judith Visser'op iedere pagina happen naar adem', 'ze trekt je linea recta het verhaal in', 'hieraan kan menig thrillerschrijver een puntje zuigen', 'de eindsprint wordt ingezet vanaf bladzijde één', 'als je begint met lezen, moet hij uit', 'een echte pageturner', 'waar je haren van overeind gaan staan', 'een ingenieus plot', 'smullen'.Vanaf het moment dat Jill Valens nietsvermoedend de Rotterdamse bibliotheek binnenstapt, is niets meer zoals het was. Ze hoopt daar rust en inspiratie te vinden, en wil even weg uit de stress van haar veeleisend leven als bekende schrijfster. Maar in plaats daarvan heeft ze een onheilspellende ontmoeting en is ze getuige van een dramatisch ongeluk. Is dat allemaal toeval en heeft dit een betekenis? Voor ze het weet is Jill het middelpunt van een zenuwslopende race tegen de klok waarin leven en dood op het spel staan.Judith Visser (1978) is de donkere engel van de Nederlandse thriller dankzij haar ruige bijna on-Nederlandse fantasie en directe stijl. Ze is bekend en geliefd met haar succesvolle en vaak bekroonde thrillers als Tegengif, Oversteken en Time-out. Van haar boeken werden al meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Haar nieuwe thriller Zeemansbruid verschijnt eind 2012.'Een ijzersterke thriller'-geschenkeditie voor slechts 4,95-voor het eerst leverbaar, op veler verzoek-met fragment uit haar nieuwe roman Zeemansbruid-Interviews in onder meer FAB en Santé-Media-aandacht rond maand van Spannende Boek-Promotie op Judith's Facebook en Twitterpagina's, met vele duizenden trouwe volgers

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Geschenk novelle van Judith Visser,
de donkere engel van de Nederlandse thriller

De pers over Judith Visser
'op iedere pagina happen naar adem', 'ze trekt je linea recta het verhaal in', 'hieraan kan menig thrillerschrijver een puntje zuigen', 'de eindsprint wordt ingezet vanaf bladzijde één', 'als je begint met lezen, moet hij uit', 'een echte pageturner', 'waar je haren van overeind gaan staan', 'een ingenieus plot', 'smullen'.


Vanaf het moment dat Jill Valens nietsvermoedend de Rotterdamse bibliotheek binnenstapt, is niets meer zoals het was. Ze hoopt daar rust en inspiratie te vinden, en wil even weg uit de stress van haar veeleisend leven als bekende schrijfster.
Maar in plaats daarvan heeft ze een onheilspellende ontmoeting en is ze getuige van een dramatisch ongeluk. Is dat allemaal toeval en heeft dit een betekenis? Voor ze het weet is Jill het middelpunt van een zenuwslopende race tegen de klok waarin leven en dood op het spel staan.

Judith Visser (1978) is de donkere engel van de Nederlandse thriller dankzij haar ruige bijna on-Nederlandse fantasie en directe stijl. Ze is bekend en geliefd met haar succesvolle en vaak bekroonde thrillers als Tegengif, Oversteken en Time-out. Van haar boeken werden al meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Haar nieuwe thriller Zeemansbruid verschijnt eind 2012.

'Een ijzersterke thriller'

-geschenkeditie voor slechts 4,95
-voor het eerst leverbaar, op veler verzoek
-met fragment uit haar nieuwe roman Zeemansbruid
-Interviews in onder meer FAB en Santé
-Media-aandacht rond maand van Spannende Boek
-Promotie op Judith's Facebook en Twitterpagina's, met vele duizenden trouwe volgers

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Pak mee!