Yummy haken boek-box

12 vrolijke patronen voor de heerlijkste hapjes

Prijs € 14,95

Uitverkocht

April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

12 vrolijke patronen voor de heerlijkste hapjesMaak verrukkelijke lekkernijen met deze verzameling originele patronen. Deze set bevat een boek met meer dan 75 kleurenfoto's en duidelijke stapsgewijze beschrij vingen. Binnen de kortste keren zet u de lekkerste dingen in elkaar, zoals twee erwten in de dop, een blije hotdog en schattige koekjes, alle in de populaire Japanse amigurumi-stijl.Zowel beginners als ervaren handwerksters zullen smullen van deze heerlijke hapjes, die beslist smaken naar meer!Deze box bevat alles wat u nodig heeft om twee van de projecten te maken: een chocoladecupcake en een chocoladedonut met wit glazuur en roze hagel.Bijgesloten zijn: drie kleuren garen, vier oogjes, een haaknaald, vulling, een borduurnaald en borduurgaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789054261612
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

12 vrolijke patronen voor de heerlijkste hapjes

Maak verrukkelijke lekkernijen met deze verzameling originele patronen. Deze set bevat een boek met meer dan 75 kleurenfoto's en duidelijke stapsgewijze beschrij vingen. Binnen de kortste keren zet u de lekkerste dingen in elkaar, zoals twee erwten in de dop, een blije hotdog en schattige koekjes, alle in de populaire Japanse amigurumi-stijl.
Zowel beginners als ervaren handwerksters zullen smullen van deze heerlijke hapjes, die beslist smaken naar meer!
Deze box bevat alles wat u nodig heeft om twee van de projecten te maken: een chocoladecupcake en een chocoladedonut met wit glazuur en roze hagel.
Bijgesloten zijn: drie kleuren garen, vier oogjes, een haaknaald, vulling, een borduurnaald en borduurgaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789054261612
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!