Zacharia keert terug

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lynn Austin

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jarenlang heeft Iddo moeten toezien hoe zijn kinderen en kleinkinderen verder van het geloof afdwaalden. Maar nu heeft hij weer een sprankje hoop: koning Cyrus geeft de Israëlieten toestemming om terug te keren naar Jeruzalem. Enthousiast treft hij voorbereidingen voor het vertrek. Zijn familie, die het goed voor elkaar heeft in de Babylonische samenleving, is echter niet van plan om met hem mee te gaan. Zacharia, Iddo's oudste kleinzoon, voelt zich verscheurd tussen zijn grootvaders geloof en het succes van zijn vader in Babylon. Op een dag hoort hij voor het eerst Gods stem, die hem aanspoort om met zijn grootvader mee te gaan naar het land dat Hij Zijn volk beloofde.'Zacharia keer terug' is het eerste deel in een nieuwe serie van Lynn Austin over de Bijbelse profeten Zacharia en Nehemia.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynn Austin
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029722261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Jarenlang heeft Iddo moeten toezien hoe zijn kinderen en kleinkinderen verder van het geloof afdwaalden. Maar nu heeft hij weer een sprankje hoop: koning Cyrus geeft de Israëlieten toestemming om terug te keren naar Jeruzalem. Enthousiast treft hij voorbereidingen voor het vertrek. Zijn familie, die het goed voor elkaar heeft in de Babylonische samenleving, is echter niet van plan om met hem mee te gaan. Zacharia, Iddo's oudste kleinzoon, voelt zich verscheurd tussen zijn grootvaders geloof en het succes van zijn vader in Babylon. Op een dag hoort hij voor het eerst Gods stem, die hem aanspoort om met zijn grootvader mee te gaan naar het land dat Hij Zijn volk beloofde.

'Zacharia keer terug' is het eerste deel in een nieuwe serie van Lynn Austin over de Bijbelse profeten Zacharia en Nehemia.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynn Austin
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029722261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Pak mee!