Zeemansbruid

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Judith Visser

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ursula Klein is leuk, blond en single. Iedere ochtend jogt ze met haar broer over de Erasmusbrug om daarna als rechercheur bij de Rotterdamse politie aan het werk te gaan. Maar wie is de maniakale tegenspeler van Ursula die levenloze en naakte lichamen van afgedankte vrouwen in de Rotterdamse straten achterlaat? Vanaf het moment dat ook haar broer ongewild betrokken raakt bij deze zaak is Ursula niet meer te stuiten en is ze gedwongen haar eigen grenzen steeds opnieuw te verleggen. Kan ze nog iemand vertrouwen? Zeemansbruid is een soms choquerende thriller en een adembenemende cocktail van psychologische spanning en gewelddadige liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ursula Klein is leuk, blond en single. Iedere ochtend jogt ze met haar broer over de Erasmusbrug om daarna als rechercheur bij de Rotterdamse politie aan het werk te gaan.
Maar wie is de maniakale tegenspeler van Ursula die levenloze en naakte lichamen van afgedankte vrouwen in de Rotterdamse straten achterlaat? Vanaf het moment dat ook haar broer ongewild betrokken raakt bij deze zaak is Ursula niet meer te stuiten en is ze gedwongen haar eigen grenzen steeds opnieuw te verleggen. Kan ze nog iemand vertrouwen?
Zeemansbruid is een soms choquerende thriller en een adembenemende cocktail van psychologische spanning en gewelddadige liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Visser
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401600033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!