Zelf uitgeven (e-Book)

Over het publiceren van je eigen boek

Prijs € 5,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Maarten Carbo

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je eigen boek uitgeven hoe werkt dat eigenlijk? Waar moet je op letten, welke valkuilen moet je vermijden, welke kansen kun je grijpen? Talloze bedrijven en experts staan klaar om je te helpen. Hoe bepaal je wie het best voor je is? In Zelf uitgeven vertelt Maarten Carbo hoe het zelf uitgeven van papieren boeken en e-books in zijn werk gaat. Wat betekent zelf uitgeven voor concept, inhoud, vormgeving en andere belangrijke aspecten van je boek? Hoe bereken je kosten, opbrengsten, oplage en verkoopprijs? En als je boek eenmaal klaar is komt de grootste uitdaging: hoe bereikt het de lezers? Welke wegen zijn er naar winkels en webwinkels, naar de media en wie weet wel naar de top tien?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten Carbo
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
776226 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Je eigen boek uitgeven hoe werkt dat eigenlijk? Waar moet je op letten, welke valkuilen moet je vermijden, welke kansen kun je grijpen? Talloze bedrijven en experts staan klaar om je te helpen. Hoe bepaal je wie het best voor je is?
In Zelf uitgeven vertelt Maarten Carbo hoe het zelf uitgeven van papieren boeken en e-books in zijn werk gaat. Wat betekent zelf uitgeven voor concept, inhoud, vormgeving en andere belangrijke aspecten van je boek? Hoe bereken je kosten, opbrengsten, oplage en verkoopprijs? En als je boek eenmaal klaar is komt de grootste uitdaging: hoe bereikt het de lezers? Welke wegen zijn er naar winkels en webwinkels, naar de media en wie weet wel naar de top tien?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten Carbo
Uitgever
Querido
ISBN
9789021456577
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
776226 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120