Zestig jaar later set van 7 boeken

de woelige geschiedenis van de babyboomgeneratie in zeven delen

Prijs € 50,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

David Grabijn

Februari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een set van zeven boeken over de geboortegolf: de woelige geschiedenis van de babyboomgeneratie in zeven avontuurlijke romans. Zeven intrigerende verhalen over mensen in hun tijd, zeven tijdsbeelden met een reflectieve ondertoon. Een feest van herkenning en bovendien stof tot nadenken. Elk deel bestrijkt een periode van meestal tien jaar. Deze cyclus beschrijft een aantal facetten van het leven in de jaren 1936-2025, gezien vanuit de generatie van de geboortegolf na de tweede wereldoorlog. Veel van deze babyboomers beleefden tijdens de jaren zestig van de vorige eeuw een inspirerend hoogtepunt. Nu worden ze zelf zestig. Een mooi moment om terug te blikken - en om vooruit te kijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Grabijn
Uitgever
Lezerspoort
ISBN
9789077556177
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1480

Beschrijving

Een set van zeven boeken over de geboortegolf: de woelige geschiedenis van de babyboomgeneratie in zeven avontuurlijke romans. Zeven intrigerende verhalen over mensen in hun tijd, zeven tijdsbeelden met een reflectieve ondertoon. Een feest van herkenning en bovendien stof tot nadenken. Elk deel bestrijkt een periode van meestal tien jaar.
Deze cyclus beschrijft een aantal facetten van het leven in de jaren 1936-2025, gezien vanuit de generatie van de geboortegolf na de tweede wereldoorlog. Veel van deze babyboomers beleefden tijdens de jaren zestig van de vorige eeuw een inspirerend hoogtepunt. Nu worden ze zelf zestig. Een mooi moment om terug te blikken - en om vooruit te kijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Grabijn
Uitgever
Lezerspoort
ISBN
9789077556177
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1480

Pak mee!