Zie mij (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jennifer Hillier

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen Angela Wong, een van de populairste meisjes van de school, 16 jaar oud was, verdween ze van de een op de andere dag spoorloos. Niemand weet wat er met haar is gebeurd, noch Geo, haar beste vriendin, noch Kaiser, die bevriend was met beide meisjes. Veertien jaar later worden Angela’s stoffelijke resten gevonden in de bossen bij Geo’s ouderlijk huis. Kaiser, nu rechercheur in Seattle, lijkt de zaak eindelijk te kunnen oplossen. Angela was een van de slachtoffers van de beruchte seriemoordenaar Calvin James. Destijds was Calvin Geo’s eerste liefde. Ze droeg zijn duistere geheimen met zich mee tot het bewijs rond zijn daden haar in de gevangenis deed belanden. Maar net nu ze op het punt staat te worden vrijgelaten, duiken er opeens nieuwe lichamen op. Ze zijn op exact dezelfde wijze omgebracht als Angela. Het is overduidelijk: de moordenaar is op weg naar Geo en met elke moord komt hij dichterbij. Maar de waarheid is nog verontrustender dan iedereen had kunnen bedenken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Hillier
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044977691
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
1028167 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Toen Angela Wong, een van de populairste meisjes van de school, 16 jaar oud was, verdween ze van de een op de andere dag spoorloos. Niemand weet wat er met haar is gebeurd, noch Geo, haar beste vriendin, noch Kaiser, die bevriend was met beide meisjes.

Veertien jaar later worden Angela’s stoffelijke resten gevonden in de bossen bij Geo’s ouderlijk huis. Kaiser, nu rechercheur in Seattle, lijkt de zaak eindelijk te kunnen oplossen. Angela was een van de slachtoffers van de beruchte seriemoordenaar Calvin James.
Destijds was Calvin Geo’s eerste liefde. Ze droeg zijn duistere geheimen met zich mee tot het bewijs rond zijn daden haar in de gevangenis deed belanden.
Maar net nu ze op het punt staat te worden vrijgelaten, duiken er opeens nieuwe lichamen op. Ze zijn op exact dezelfde wijze omgebracht als Angela.
Het is overduidelijk: de moordenaar is op weg naar Geo en met elke moord komt hij dichterbij. Maar de waarheid is nog verontrustender dan iedereen had kunnen bedenken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Hillier
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044977691
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
1028167 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384